Heracles Almelo – Ajax Amsterdam 0-2 (Eredivisie 16-17)

Na de blamage vorige week in Rotterdam, kreeg Heracles te maken met een ploeg uit Amsterdam. Ajax had een zware week achter de rug en heeft het doorgaans lastig in Almelo. Peter Bosz en Hendry Kruzen kwamen terug naar Almelo en voor niks minder dan de winst. Dat het ze lastig zou worden gemaakt was duidelijk. Bij Heracles had John Stegeman gekozen voor Lerin Duarte en Samuel Armenteros in de basis. Dat betekende dat er voor Vincent Vermeij niet meer in zat dan een plekje op de bank.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 340 »

De eerste helft leek Ajax het spel te overheersen. Echt tot grote mogelijkheden kwam het niet. Heracles daarentegen kwam ook niet verder dan wat kleine kansjes en misschien had het zelfs wel een penalty moeten hebben, ware het niet dat scheidsrechter Gozubuyuk dit over het hoofd zag. Het spel van Heracles deed dan de eerste helft niet zo heel veel onder voor de Ajacieden, maar echt sprankelend was het helaas ook niet. Vervelendste moment in de eerste helft was misschien nog wel het uitvallen van Robin Gosens.

De tweede helft zou een slijtageslag gaan worden, waarin het voetbal er allerminst mooier op werd. Ajax probeerde de Heraclieden wel zoek te spelen, maar de stugge verdediging van Heracles gaf weinig prijs. Toch was het aan het einde van de wedstrijd de scherpte van de Amsterdammers die de doorslag gaf. Eerst mocht aanvoerder Davy Klaassen van een aantal meter binnenschieten en later was het Gudelj die er nog een schepje bovenop deed. 

Het klasse verschil met Ajax was gewoon te groot. Heracles probeerde het echt wel, maar naar mate de wedstrijd vorderde bleek ook wel dat Duarte en Armenteros nog niet op het gewenst niveau zitten en dat ook anderen het niveau van vorig seizoen nog bij lange na niet halen. Ajax maakte hier dankbaar gebruik van en zo mochten de heren Bosz en Kruzen met de drie punten richting Amsterdam rijden. Heracles bevindt zich na dit weekend op een 11e plek met slechts 5 punten. 

Er moet dus nog aardig wat gebeuren de komende weken. Eerst hebben we deze week de lastige opgave in Maassluis waar Excelsior als gastheer dient in de Beker.

We hopen dat we daar weer een stapje kunnen maken en dat we de volgende ronde zullen bereiken.

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn dus nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: