Heracles Almelo – AZ Alkmaar 3-2 (Eredivisie 2018-2019)

Wat een wedstrijd was dit zeg! Na de vreselijk slechte nederlaag vorige week in Tilburg, leek de ploeg van Frank Wormuth, op de eerste 2 minuten na, zich aardig hersteld te hebben. Sterker nog, er werd voor het eerst in tijden weer eens gewonnen van AZ. John van den Brom was dan ook allerminst geamuseerd door de nederlaag. Hij zocht de fout wel bij zijn eigen ploeg, maar gaf tegelijkertijd ook de complimenten aan een goed spelend Heracles. Ook Wormuth gaf complimenten aan de zijde van AZ en wenste ze veel geluk in de rest van de competitie.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 463 »

Na de aftrap nam Heracles onmiddelijk het initiatief. In de tweede minuut leek het hele plan echter weer in duigen te vallen. Heracles verspeelde de bal op het middenveld en met een vlijmscherpe counter wist AZ de 0-1 op het scorebord te toveren. Myron Boadu schoot de bal knap en onhoudbaar achter Blaswich, die inmiddels weer volledig was hersteld.

Heracles gaf zich echter niet zomaar gewonnen en ging gelijk in de tegenaanval. Qua balbezit deed Heracles het goed en het leek erop dat het wachten was op een goal van de Heraclieden. In de 21e minuut besloot een ontketende Mo Osman maar eens van afstand uit te halen. De bal suisde werkelijk langs de oren van de sterk keepende Bizot. Zo stond het weer gelijk en was het aan Heracles om de stand om te zetten in een overwinning. Alles leek erop te wijzen en mede dankzij goed keeperswerk van Bizot bleef het nog lang gelijk. Vlak voor rust was Heracles het dichtst bij een voorsprong. Wel drie keer moest Bizot zich strekken om de bal maar uit het doel te houden.

Na rust weinig verandering. Continue Heracles dat het voortouw nam, maar het duurde even voordat dit uitbetaald werd in een goal. Met 50 minuten op de klok was het Kristoffer Peterson, wie anders, die de belangrijke 2-1 maakte. Bekeken stuurde hij het balletje buiten bereik van Bizot. Een meer dan terecht voorsprong en Heracles ging gelijk op zoek naar de 3-1. Misschien nog wel het allermooist om te zien. Heracles dat gretig oogde en onder leiding van onder andere Duarte en Peterson doelgerichte mensen in de gelederen had.

In de 60e minuut werd alles nog mooier. Droste bediende Duarte, die vervolgens met een fraaie actie zichzelf in schietpositie wist te krijgen. Het schot op doel was scherp genoeg om andermaal Bizot op de knietjes te krijgen. De 3-1 voorsprong werd in het Polman stadion gevierd als een Champions League overwinning en het was eigenlijk een kwestie van proberen de wedstrijd uit te spelen.

Aan beide kanten werd er nog een aantal keer gewisseld en buiten dat AZ het in de 85e minuut nog extra spannend maakte door de 3-2 te scoren, was het niet gevaarlijk genoeg om de stand om te draaien! Heracles mocht drie punten op het conto bijschrijven en krijgt gelijk een week rust. Volgende week zijn er interlands en de week erna mag Heracles zich gaan bewijzen in Heerenveen.

We hebben genoten gister en kunnen niet wachten tot de volgende wedstrijd. Great job guys!!

Black and white greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: