Heracles Almelo – Cambuur Leeuwarden 3-1 (Eredivisie 2016)

Na vier wedstrijden verloren te hebben, werd het weer eens tijd dat er een wedstrijd gewonnen werd. Na zelfs thuis een aantal keer verloren te hebben, leek de magie van een wedstrijd voor eigen publiek even weg. Gelukkig zagen we vandaag dat het toch nog kan, winnen in eigen huis. Heracles knokte vooral de tweede helft voor de volle drie punten en die konden na 90 minuten voetbal dan ook op de rekening bijgeschreven worden. John Stegeman kon zich deze wedstrijd weer blij rekenenen met de vaste elf spelers waar hij zo graag mee start. Wout Droste was gelukkig weer terug en zo was het “back-probleem” weer opgelost. 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

De eerste helft was niet al te best, maar de tweede helft maakte veel goed. Er werd wel geknokt, maar echte kansen konden de Almeloërs niet creëren. Cambuur was de enige ploeg die wist te scoren in de eerste helft. Ze maakten de 0-1 via een fraai afstandsschot van Jack Byrne. Een aantal kleine kansjes werden door de Heraclieden niet afgemaakt. Een goed gesprek in de kleedkamer tijdens de rust deed de ploeg van John Stegeman herboren uit de kleedkamers komen.

Vlak na rust waren er nog een paar goede kansen op de gelijkmaker, maar dit werd de ploeg uit Leeuwarden nog even bespaard. Toch kregen de Heraclieden waar ze recht op hadden. 

Wout Weghorst, die overigens een goede wedstrijd speelde, kreeg de kans en benutte hem. De 1-1 was een mooi duwtje in de rug voor de zwart witten. Met nog 40 minuten op de klok zat een overwinning er dan ook wel degelijk in. Na een uur spelen wisselde Stegeman Gosens voor Darri, die slechts een kwartier nodig had om de 2-1 te maken. Het was terecht en de Heraclieden wouden meer.

Cambuur had compleet niets meer in te brengen en Heracles rook de 3-1 al. Na goed doorgaan van Wout Weghorst in de laatste minuten van de wedstrijd kwam de bal bij Illias Bel Hassani en die hield het hoofd koel. Hij maakte de 3-1 en zo kon na weken verlies eindelijk weer eens een winstpartij worden genoteerd.

Op naar de volgende wedstrijd. Weer tegen een Friese ploeg. Dit keer speelt Heracles de uitwedstrijd in en tegen Heerenveen. We hopen dat dit succes een mooi vervolg zal krijgen!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: