Heracles Almelo – De Graafschap 4-0 (Eredivisie 2018-2019)

Na een fantastische pot voetbal vorige week in Heerenveen, was het zaak de punten dit keer in eigen huis te houden.
Ook deze wedstrijd was er gekozen voor de opstelling van vorige week. Dat betekende ook deze keer dat er voor Brandley Kuwas geen plekje in de basis was. Wormuth had gekozen voor de snelheid op rechts van Van der Water wat weer inhield dat topscorer Kristoffer Peterson vanaf zijn vertrouwde linkerplek kon en mocht starten. Ook deze week was de Zweed weer gebrand om te scoren.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 382 »

Ook deze wedstrijd was Heracles degene die gelijk het voortouw nam. Dat leverde de Heraclieden gelijk wat goede kansen op. Het duurde echter even voor de 1-0 op het bord stond. In de 27e minuut was het Vet die de club uit Almelo een beetje hielp. Hij zette letterlijk zijn beste beentje voor, want via hem vloog de bal achter Jurjus. Toch bleek het lastiger dan gedacht om zelf te scoren, want de bal bleef netjes uit het doel voor de rest van de eerste helft.

De tweede helft schakelde de ploeg van Wormuth een tandje bij. Dat resulteerde in de 58e minuut in een goal van, wie anders, Kristoffer Peterson. Hij maakte hiermee al zijn 7e van dit seizoen. Iets wat lang niet meer was gebeurd voor de Heraclieden. Na PSV Eindhoven, heeft Heracles dan na de wedstrijd ook officieel de best scorende voorhoede op dit moment.

Heracles maakte nog een goal, maar die werd later wegens buitenspel door de VAR afgekeurd. De Graafschap werd ook nog getrakteerd op een rode kaart, die mede door de VAR opgevallen was. Zo mocht Heracles het tegen 10 man van De Graafschap af gaan maken. Iets was Brandley Kuwas prima lukte. Na een aantal gemiste kansen vanaf zijn voet, was het dan toch 3-0. De laatste 15 minuten mocht Vincent Vermeij nog even invallen tegen zijn oude club en ook hij wist nog een doelpunt aan te tekenen. De 4-0 werd netjes door hem binnen geschoten en zo is de spits weer terug, nadat ie vorige week ook al drie keer had gescoord voor de beloften.

Het gaat lekker met Heracles en het sprookje van “de top” draait nog even op volle toeren door. Knap werk en leuk voetbal om te zien met veel goals, soms ook iets teveel tegengoals, maar deze week werd door de verdediging netjes de nul gehouden. Alles positief dus en op naar de volgende tegenstander. Volgende week mag FC Emmen het proberen in Almelo… We het meemaken en wie weet staan we volgend weekend nog steeds op een gedeelde 3e plek of misschien zelfs wel tweede? WE SHALL SEE! Come on Heracles!!

Black and white greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: