Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam 2-2 (Eredivisie 2017-2018)

Heracles mocht voor zijn derde Eredivisie optreden dit seizoen aantreden tegen Excelsior uit Rotterdam. De Heraclieden blijken het altijd lastig tegen de Rotterdammers te hebben. Zo was het ook deze keer. John Stegeman kon nog steeds niet beschikken over Samuel Armenteros, die hoogstwaarschijnlijk een transfer heeft afgedwongen naar Zuid Italië, waar ie dan voor drie jaar gaat spelen voor het gepromoveerde Benevento in de Serie A. Een prachtige stap voor de spits, die we het allerbeste gunnen in Italië.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 
« 1 van 322 »

Voorafgaand aan de wedstrijd wist de ploeg uit Almelo dat het nog steeds ongeslagen was in de Eredivisie en dat het deze status graag zou willen behouden. Excelsior niet onderschatten, was hierbij een vereiste. Heracles begon de wedstrijd goed en was meer aan de bal dan de ploeg uit Rotterdam. Het leek afwachten tot het eindelijk een keer raak zou zijn, toch duurde dit even.

Ook nu was Brandley Kuwas wederom één van de gevaarlijkste Heraclieden. Hij was een regelrechte plaag voor de verdedigers van Excelsior en was dan ook veelvuldig de klos als er weer eens een overtreding werd gemaakt. Na 15 minuten spelen was het raak voor de Almeloërs. Kuwas knalde vanaf een meter of 25 de bal onhoudbaar achter Damen. Lang konden de Heraclieden niet genieten van de voorsprong, want Bruins was weer eens trefzeker voor Excelsior.

Tot de rust veranderde er niet zo heel veel. Heracles bleef aanvallen en probeerde de verdediging van Excelsior op de knietjes te krijgen, maar dit lukte niet. Ook de tweede helft bleken de Rotterdammers stugger en hielden ze de doelpunten van Heracles nog ver weg. De supporters moesten geduld hebben tot de 52e minuut. Met een fraaie bal van Van Hintum wist Gladon wel raad, hij speelde zich knap vrij en tikte de bal over de uitgekomen Damen. Dit werd gevierd met de supporters. Nu moest het toch goed gaan, de punten leken nagenoeg veilig en eigenlijk was het min of meer wachten tot de 3-1 zou worden gemaakt.

De een aantal jaren geleden bij Heracles op proef gekomen Jinty Caenepeel, die nu in dienst van Excelsior speelt, stak een stokje voor een feestje in Almelo. Hij maakte de 2-2 waardoor een feestje eigenlijk heel ver weg leek. Heracles probeerde in de slotminuten nog wel wat te forceren nadat Hadouir ook nog eens rood had gekregen, maar het was allemaal te laat. Een vrij slap optreden van Heracles zorgde voor een puntje. Dit hadden er rustig 3 mogen, misschien wel moeten zijn. Excelsior kon dus met een gestolen puntje terug naar Rotterdam.

Daar zal ook de volgende tegenstander vandaag komen. Aankomend weekend mogen we eerst gaan “genieten” van het Nederlands elftal dat zal aantreden op donderdag a.s. tegen Frankrijk en zondag tegen het lastige Bulgarije. Wordt het weer een WK zonder Nederland of worden er misschien nog wel wat spelers opgeroepen, waar iedereen blij van gaat worden. Misschien is het tijd voor Kuwas in Oranje? Heb je in elk geval een speler die de tegenstander niet kent 😉

Tot de volgende wedstrijd, over twee weken in Almelo…

See you there…

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white greetz,

Cootje

 

Please follow and like us: