Heracles Almelo – FC Groningen 5-1 (Play Offs 2016)

Beste Heracles Fans, Spelers, Sponsoren en iedereen die Heracles een warm hart toedraagd!… PROFICIAT!!!

Cootje Design Fotografie is er gisteravond en vanmorgen vanaf 7:00 mee bezig geweest om er weer een geweldig verslag van te maken. Ik moet zeggen dat dit aardig gelukt is. DEEL DIT BERICHT even via Facebook, door op de knop onderaan deze pagina te drukken en het bericht op Facebook zelf te delen. Op die manier krijgt iedereen het te zien en kan iedereen nog even nagenieten!!!

Wat een dag was het gister zeg… Hier moest je gewoon bij zijn om het allemaal te geloven! Heracles wist na de nederlaag in Groningen wat het te doen stond. Na de nederlaag van afgelopen donderdag in en tegen Groningen, moest er gewonnen worden met 1-0, maar een 2-1 overwinning zou bijvoorbeeld een verlenging opleveren. Dat het spannend zou worden in eigen huis tegen de ploeg waarvan twee maal op rij verloren werd, was wel duidelijk. Maar dat het zo spannend zou worden, had niemand denk ik kunnen voorspellen. Het was een geweldig potje voetbal om te zien. Heracles vocht en kreeg uiteindelijk wat het verdiende.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 797 »

Voor aanvang van de wedstrijd werd er nog afscheid genomen van de vertrokken Oussama Tannane, die al een tijdje in Frankrijk speelt bij Saint Etienne. Tevens was er vooraf het nieuws dat Ten Cate stopt als Hoofdsponsor van Heracles en dat Asito voor de komende 5 jaar als Hoofdsponsor op het shirt zal prijken. 

Het werd uiteindelijk een wedstrijd waar bijna alles in zat. De 0-1 viel in de 63e minuut en was een flinke klap in het gezicht van de Heraclieden, die tot dan toe de beste kansen kregen. Heracles probeerde alles te doen wat mogelijk was om dit recht te trekken. Gladon werd er bij in gezet en zelfs Ramon Zomer trok naar de spits toe om extra druk in de lucht te brengen. In de 83e minuut was het uitgerekend Ramon Zomer die de gelijkmaker maakte. Heracles kreeg veel kansen, maar uiteindelijk was het Paul Gladon die in de 90e minuut de bevrijdende 2-1 maakte. Het was feest in Almelo. Het stadion stond op zijn kop en het was wachten op het moment dat Heracles het af zou maken. 

FC Groningen leek rijp voor de sloop. Natuurlijk zou het niet vanzelf gaan, maar Heracles nam afstand van FC Groningen door een goal van Wout Weghorst in de 111e minuut.

Brahim Darri deed er nog een schepje bovenop in de 115e minuut en de mooiste goal van de dag kwam van de jarige Joey Pelupessy. Na een rode kaart voor Larsen, was het een verwoestend schot van Pelupessy die zo zijn eigen onbetaalbare kadootje kreeg. Het was een geweldige middag, die na de 0-1 niet zo mooi leek te worden.

Aankomende week moet Heracles op donderdag tegen FC Utrecht spelen in eigen huis en volgende week zondag mag Heracles kijken of er in Utrecht een plekje verdiend kan worden in het zo begeerde Europese voetbal. Wij wensen de Heraclieden heel veel succes en hopen dat het uiteindelijk gaat lukken!

We zijn er zeker bij en zullen ook hiervan een prachtig verslag aanleveren voor alle Heracles Fans!!! We hopen uiteindelijk op alle steun voor de ploeg en als slok op de borrel op een trip Europa in!
COOTJE DESIGN gaat proberen overal bij te zijn, zodat jullie van alles nog eens na kunnen genieten!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: