Heracles Almelo – FC Oss 2-1 (Oefenwedstrijd 2015)

Op dinsdagavond 21 Juli stond de oefenpartij tegen FC Oss op het programma. Ook dit keer werd er uitgeweken naar een ander terrein om te spelen tegen de club uit de Jupiler League.  TVC uit Tubbergen leende zich voor deze wedstrijd als uitstekende gastheer. John Stegeman en Hendrie Krüzen lieten ook dit keer weer andere spelers aantreden. Zo mochten dit keer Ilias Bel Hassani, Thomas Bruns en bijvoorbeeld Renze Fij starten. 


(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Het was een lastig potje. Heracles speelde in het begin makkelijk het balletje rond en het leek een simpel avondje te worden voor de spelers uit Almelo. Al na ongeveer 10 minuten spelen stond de ploeg van Stegeman dan ook al voor met 1-0 door een goal van Illias Bel Hassani. Daarna sloeg alles eigenlijk compleet om en leek FC Oss het spel over te nemen. FC Oss was een aantal keer zelfs dicht bij een treffer en er werd zelfs nog een keer de lat geraakt. Vlak voor rust was het alsnog raak voor de ploeg uit Oss. Jansen scoorde uit een corner en zo kregen de spelers uit de Jupiler League toch nog waar ze recht op hadden.

Met 1-1 werd er natuurlijk flink overlegd in de kleedkamer en was John Stegeman alles behalve tevreden. Wout Weghorst moest geblesseerd afhaken en zo kreeg Rick Hemmink zijn kansje om zijn kunsten te laten zien. In de tweede helft was het beeld eigenlijk een beetje hetzelfde en ging het vrij gelijk op. Heracles kreeg wat kleine kansje, maar FC Oss bleef niet ver achter. Net toen beide clubs zich leken te hebben neergelegd bij een gelijkspel, gooide wederom Bel Hassani roet in het eten. Hij scoorde 3 minuten voor het einde van de wedstrijd op het complex van TVC de winnende treffer.

Het was een wedstrijd waar nog rustig even over nagepraat mag worden. De overwinning was er, maar aanstaande zaterdag mag er wel uit een ander vaatje worden getapt tegen Sivasspor, waar waarschijnlijk wederom een compleet nieuw team op het veld zal verschijnen.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: