Heracles Almelo – FC Twente 2-0 (Eredivisie 2015)

Weer een historisch moment in onze geweldige club! Woorden schieten te kort denk ik, voor mij tenminste wel… Wat een geweldige avond was het zaterdag! Ik heb zo vreselijk genoten. Zo af en toe denk ik wel eens, “Laat ik maar een kort verslag maken, dat scheelt zoveel tijd!”. En dan krijg je zo’n wedstrijd als afgelopen zaterdag! Wat een fantastische avond… Dan kun je maar één ding doen! EEN GIGA VERSLAG MAKEN! Dat hebben we dus gedaan… Maar liefst 767 foto’s staan te popelen om bekeken te worden! VEEL KIJKPLEZIER! 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Na de fantastische overwinning van Heracles  tegen Cambuur vorige week, was het zaak de beide beentjes op de grond te houden. Dat was een aardige taak voor Stegeman en Krüzen, maar het is ze gelukt! De ploeg was rustig gebleven en had het gevoel dat er eindelijk weer eens van Twente kon worden gewonnen.

Met een handvol aan spelers die nog een “rekening open hadden staan” bij FC Twente, het mooie weer, het prachtige stadion en een volle bak met geweldige toeschouwers, waren alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijk avondje voetbal.

’s Middags was er al een gezellig feestje, geregeld door Gertie “Dries” Leushuis en zijn vrienden. Er was goed wat te drinken en te eten, een prima stukje live muziek en een hoop Heracles supporters die er goede “warming up” van hadden gemaakt. Zelfs een aantal bestuursleden hadden de moeite genomen om even te kijken en een drankje te pakken.

Kortom het kon bijna niet meer mis gaan allemaal toch?

Eenmaal in het stadion leek iedereen er klaar voor en vooral de supporters van FC Twente moesten zich wel even achter de oren krabben toen ze het prachtige vernieuwde stadion binnenkwamen. Heracles begon net zo fanatiek als vorige week, viel ook nu vanaf de eerste minuut brutaal aan en kreeg dan ook de beste kansen. In de 17e minuut probeerde Illias Bel Hassani het maar eens van afstand. Het harde schot werd compleet verkeerd ingeschat door de wel vaker stuntelende Marsman. Zo kwamen de Heraclieden vrij vlot in de wedstrijd al verdiend op de zo gehoopte voorsprong. Het stadion ontplofte bijna. Even later probeerde Tannane het een keer van afstand, maar deze pakte Marsman wel. Vlak voor rust was Bruns ook nog dichtbij Heracles’ tweede, maar dit keer verhielp Marsman een grotere achterstand. 

Na de thee bleef de scoringsdrang groot bij Heracles en leek er bij Twente niets veranderd. Bruns was met een hard afstandschot in de 57e minuut wederom dicht bij de 2-0, maar weer hield Marsman zijn ploeg in de race. Na 67 minuten spelen kreeg Darri nog een kans, maar de scherpte was er net niet en de bal ging voorbij aan Illias Bel Hassani. Het wachten was op de 2-0 en dat voelde het publiek aan. In de 74e minuut schreeuwde het publiek Wout Weghorst naar de bevrijding. Hij schoot raak uit een scherpe vrije trap van aanvoerder Fledderus. Heracles zat op rozen. Tannane probeerde in de 77e minuut nog maar wat meer zout in de wonden te strooien, maar ook dit keer lette Marsman weer goed op. De grootste kans was nog voor Van Ooijen op 3-0, maar hij schoot de bal naast.

Heracles won verdiend voor het eerst sinds 2012 van FC Twente en deed dat terecht. De ploeg loopt als een trein en we hopen dat we dit gevoel nog lang vast mogen houden. We hebben genoten. Nu een weekje met wat Interlands en daarna naar Den Haag om te kijken of we ook bij ADO Den Haag de punten mee kunnen nemen.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: