Heracles Almelo – Feyenoord Rotterdam 0-1 (Eredivisie 16-17)

Heracles had zich vorige week weer helemaal herpakt in de wedstrijd tegen Willem II. Er werd gewonnen en zo kwamen de Heraclieden uit op 4 punten uit twee wedstrijden. Vandaag stond de zware tegenstander Feyenoord op het programma. Zij stonden bovenaan en wouden natuurlijk het weekend afsluiten als koploper. Dat deden de Rotterdammers ook met een ietwat gelukkige overwinning op Heracles. De ploeg van Van Bronckhorst kwam hierdoor op negen punten met een doelsaldo van 8 voor en maar liefst 0 tegen.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 469 »

Heracles blijft ondanks het verlies op de 9e plaats staan en kan zich gaan richten op de uitwedstrijd van volgende week tegen ADO Den Haag. John Stegeman koos ook nu weer voor dezelfde 11 basisspelers als de afgelopen wedstrijden. Dat hield in dat aanwinst Vermeij ook nu gewoon op de bank plaats nam.

Verder mochten Darri en Navratil ook nu weer gewoon voorin starten. Heracles en Feyenoord gingen mooi gelijk op en dat resulteerde in een redelijk vermakelijke wedstrijd. Af en toe ging het net op het randje en qua kansen ging het ook van beide kanten even goed. Toch was Feyenoord net een stukje effectiever dan de Almeloërs.

Kuyt wist de bal of miraculeuze wijze bij El Ahmadi te krijgen, die wel raad met dit kansje wist. Feyenoord kwam zo na een klein half uur spelen op 0-1 en gaf dit niet meer uit handen.

Heracles probeerde nog wel iets terug te doen, maar de grootste kans van Heracles kwam de eerste helft op naam van aanvoerder Thomas Bruns. De bal kwam, zonder dat hij het eigenlijk in de gaten had bij hem op het hoofd. Aangezien de middenvelder dit niet meer verwachtte, kon hij bijna geen richting aan de bal geven waardoor de bal naast het doel belandde. Er moesten dus een aantal dingen anders gaan in de tweede helft. Stegeman vond de Heraclieden verder niet veel onder doen voor de Rotterdammers en dat liet hij ook blijken de tweede helft. 

Na rust zette Heracles meer druk op de verdediging van Feyenoord en kreeg zowaar een paar kansen. Dichtst bij was weer Bruns met een schot dat rakelings langs het doel ging van Jones. Ook Gladon kreeg nog een kansje, maar tot scoren kwamen de Heraclieden niet dit keer. Het bleef bij 0-1 die de eerste helft al op het scorebord stond. Zelfs de laatste spannende minuten met Bram Castro in de spits mochten niet baten.

Heracles heeft het echter niet slecht gedaan, waardoor Stegeman met goede hoop naar volgende week toe kan werken. Of de geblesseerd uitgevallen Tim Breukers dan weer fit is gaan we afwachten. Droste in gelukkig wel weer fit en zou dus weer op zijn plek van vorige seizoen plaats kunnen nemen. Ook was Lerin Duarte nog niet bij de wedstrijdselectie en wie weet is hij dat volgende week wel weer.

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: