Heracles Almelo – Feyenoord Rotterdam 0-2 (Eredivisie 2018-2019)

Heracles was deze competitie goed begonnen en mocht zich een aantal keer schamen na wat uitnederlagen. Thuis deed de club het echter prima en zo was de ploeg dan ook deze week klaar om Feyenoord te ontvangen. De ploeg van trainer Frank Wormuth had zich goed voorbereid en zag de club uit Rotterdam op bezoek komen zonder aanvoerder Robin Van Persie. Giovanni van Bronckhorst beschikt naast van Persie natuurlijk ook over een vrij goede selectie en had dus keuze genoeg over. Het zou een lastig potje worden voor de 4e plek in de Eredivisie.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 276 »

Heracles begon de wedstrijd gewaagd en nam vanaf het begin gelijk de regie. Feyenoord probeerde de Almeloërs wel op te jagen maar kon niet echt vat krijgen op de Heraclieden. Na 7 minuten was er de eerste echte kans in de wedstrijd voor Lerin Duarte. Hij kwam één op één met de keeper, maar kan de bal er net niet overheen lepelen. In de 13e minuut was Heracles wederom dicht bij de 1-0. Dit keer stond de paal in de weg. Even daarna was Peterson langs zijn man gekomen en gaf de bal voor op Dalmau, maar het was wederom Bijlow die in weg lag. Feyenoord kreeg weinig kansen, was de verdienste was van het goed spelende Heracles. Helaas maakte de ploeg de kansen niet af. Feyenoord kreeg zijn eerste echte kans na ruim een half uur. Jorgensen zette Vilhena voor de keeper, maar Blaswich greep goed in, waardoor uiteindelijk Sama weg kon werken.

Na rust verliep de wedstrijd eigenlijk een beetje identiek aan de eerste. Ook nu was het Heracles weer dat het voortouw nam. In de 52e minuut was Osman met een mooi schot weer dicht bij een openingstreffer. Ook dit keer lag Bijlow weer in de weg.

In de 59e minuut was er een discutabel doelpunt van Nicolas Jorgensen. Hij en Stephen Sama waren verwikkeld in wat dus en trekwerk. Het laatste duwtje van Jorgensen bleek net genoeg om vrijuit te kunnen kopen vanuit een corner. De bal vloog op nagenoeg onmogelijk wijze via Merkel en de rug van Blaswich het doel in. Nog even werd de VAR ingezet en werd het duwen en trekken bekeken, uiteindelijk werd het doelpunt gewoon goed gekeurd, waardoor Feyenoord dus alsnog de 0-1 op het scorebord kreeg.

In de 63e minuut kreeg Heracles de nekslag. Een fraaie diepe bal van Berghuis op El Hankouri gaf hem de kans de bal knap voor te geven op Jens Toornstra die er wel raad mee wist. Het was een goal uit het boekje, niets op aan te merken. Feyenoord maakte zijn kansen wel, iets wat Heracles vergat te doen deze wedstrijd.

Na 80 minuten spelen kon er nog wat meer zout in de wonden worden gestrooid door diezelfde Berghuis. Hij haalde verwoestend uit maar zat de bal op de lat uiteen spatten. Daarna veranderde er weinig meer. Zelfs het inbrengen van Vincent Vermeij bracht geen verandering. De spits maakte afgelopen week met de beloften tegen FC Twente nog 3 goals, maar kreeg een plekje op de bank.

Aankomend weekend zijn er weer interlandwedstrijden. We moeten dus weer een weekje wachten op een wedstrijd van onze Heraclieden. Zaterdag 24 November mogen de Almeloërs op reis naar Sittard, waar nieuwkomer in de Eredivisie Fortuna zal proberen hun 10e plek te verbeteren. Heracles staat vooralsnog op de 4e plek, iets waar we trots op mogen zijn. Laten we hopen dat het spel van Heracles in Sittard meer vruchten af zal werpen over twee weken.

Black and white greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: