Heracles Almelo – Feyenoord Rotterdam 2-2 (Eredivisie 2016)

Het lijkt er de laatste weken wel op of Heracles zo langzaam maar zeker een patent op gelijke spelen lijkt te krijgen. Voor deze door-de-weekse speelrond moest de ploeg van John Stegeman zich klaarstomen voor een wedstrijd tegen één van de Bekerfinalisten van dit seizoen. De ploeg van trainer Giovanni van Bronkhorst zou hoogst waarschijnlijk niet vol gas gaan spelen, aangezien zij de bekerfinale voor de deur hadden staan en geen geblesseerde of geschorste spelers zouden willen.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles leek hier voordeel van te gaan pakken op woensdagavond. Vanaf het begin was het dan ook Heracles dat het spel wou maken. Al na 11 minuten kreeg de ploeg dat ook wat het verdiende. Na goed doorjagen van Navratil, wist Robin Gosens zijn goaltje weer mee te pakken. De 1-0 leek, na de prachtige sfeeracties in het begin van de wedstrijd, dan ook de slagroom op de taart te worden voor de supporters uit Almelo. Zij gingen uit hun dak en hoopten op meer.

Het leek dan ook goed te gaan tot de rust. Ware het niet dat duveltje uit een doosje Michiel Kramer in de 39e minuut de gelijkmaker kon maken. Een teleurstelling, maar het publiek gaf niet op. Heracles knokte nog even voor wat het waard was, maar al snel floot scheidsrechter Makkelie af en konden beide ploegen richting de kleedkamer voor een bak thee.

Na rust bleek dat Bel Hassani niet verder kon. Hij was te geblesseerd en werd vervangen door Peter van Ooijen, die prima inviel. Het leek allemaal te helpen. Uit een voorzet was het weer Wout Weghorst die het publiek liet juichen. Een heerlijke kopgoal, die het publiek weer liet hopen op een overwinning.

Ook nu leek alles er weer op dat dit ook zou gaan lukken. In de 53e minuut gaf Makkelie echter wel heel makkelijk een penalty. Iets wat hem al eerder gebeurd was deze week (Ajax – Utrecht). Alsof het zo moest zijn, was het “Held van de dag” Bram Castro die er een stokje voor stak dat de Rotterdammers gelijk kwamen.

Het had dus nog goed kunnen komen. Helaas was het Wout Droste, die vandaag niet echt lekker in de wedstrijd zat, die een cruciale fout maakte. In de 73e minuut schatte hij een bal op Castro verkeerd in en Elia maakte daar dankbaar gebruik van. Het leek een harde tik in het gezicht van de Heraclieden. Ze kwamen er dan ook niet meer over heen en ook Feyenoord leek het wel goed te vinden zo.

De 2-2 was voor de ploeg uit Almelo het zoveelste gelijk spel van de laatste weken. Nu krijgen de spelers even rust en dan resten ons nog twee wedstrijden de komende weken. ADO Den Haag komt op 1 Mei naar Almelo en op 8 Mei mogen we in grote getale naar Groningen met z’n allen.

Wij zijn er uiteraard weer bij en we hopen op een fantastisch slot van het seizoen!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: