Heracles Almelo – NAC Breda 2-1 (Eredivisie 2017-2018)

Na een weekje afwezigheid, was ik weer terug en had er weer zin in. Het weer was koud en guur en ik hoopte dat Heracles er ook zin in had. Tegenstander dit weekend was NAC Breda, dat zich ook in zwaar weer bevind. Het staat 1 na laatste en moet nodig weer eens punten gaan pakken. Vorige week verloor het nog van AFC Ajax met maar liefst 0-8. Dat er dus weer een flink gescoord kon worden door Heracles leek me logisch… Helaas pakte het allemaal iets anders uit…

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 300 »

John Stegeman begon weer met dezelfde opstelling als de week ervoor tegen ADO Den Haag, waartegen met 4-1 verloren werd. Het was niet best en het was duidelijk dat de ploeg iets goed te maken had in eigen huis. Ook deze week werd er weer gekozen voor Paul Gladon, die liet zien dat ie het nog kon. Hij scoorde namelijk de beslissende goal.

Heracles kwam nog wel met 0-1 achter, maar binnen een minuut had goalgetter Reuven Niemeijer alweer van zich laten horen. Gelukkig zette Heracles vanaf de 1-1 wat meer druk en wist Paul Gladon dus de winnende te maken. Wel was het allemaal wat lastiger dan verwacht. Vooral zo tegen het einde van de wedstrijd kwam NAC Breda nog aardig opzetten. Gelijkmaken lukte echter niet meer en zo wist Heracles weer eens te winnen. Het brengt de club op de 8e plek en met de uitwedstrijd tegen Willem II op het programma, lijkt er nog wel wat meer in het verschiet te zitten zo voor de winterstop.

Aankomend weekend dus weer naar Tilburg waar Willem II een lastige tegenstander gaat worden. Zij speelden uit bij VVV gelijk met 3-3. Het zal zoals gewoonlijk waarschijnlijk weer een open wedstrijd worden in Tilburg. Wij zijn er gewoon weer bij en hopen op de volle drie punten!

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

See you there…

Black and white greetz,

Cootje

Please follow and like us: