Heracles Almelo – PEC Zwolle 0-2 (Eredivisie 2018-2019)

Heracles had vorige week een lastige hervatting van de competitie meegemaakt. Het kreeg een fikse tik om te oren van een herboren FC Groningen. Ondertussen werd ook bekend gemaakt dat Vincent Vermeij weg is uit Almelo en zich sterk gaat maken om FC Den Bosch kampioen te krijgen. Voor Heracles blijft dus Dalmau een vaste keuze voor Frank Wormuth zo bleek gisteravond. Joey Koning mocht nog even invallen, maar kon het tij helaas niet meer keren…

Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

« 1 van 276 »

Ook deze week liet Heracles zien er wel voor te willen gaan, maar ook nu leek het weer aan creativiteit te ontbreken en ook de inzet was zo af en toe ver te zoeken. De kansen die er kwamen werden niet benut en zo was het een saaie wedstrijd om naar te kijken voor de neutrale voetballiefhebber. PEC Zwolle speelde slim en geslepen. Het kreeg niet veel kansen, maar uiteindelijk kwamen de Zwollenaren op een 1-0 voorsprong door een goal van Mike van Duinen.

Na rust veranderde er niet zo heel veel. Het bleef een vrij saaie wedstrijd. Waar iedereen toch de stille hoop had dat het in de tweede helft richting “de harde kern” speelde en wat meer zou laten zien, werd ook de tweede helft niet wat we hadden gehoopt. Heracles kreeg zelfs nog een penalty, die niet benut werd door Kristoffer Peterson. Hij miste de kans om eindelijk weer eens te scoren in eigen huis.

Aan de andere kant was het wel raak. Daar slopen de Zwollenaren weer langzaam richting goal van Blaswich, die de bal Lennart Thy niet kon weren. Het werd 0-2, weer geen doelpunten in eigen huis namens de Heraclieden dus. Na de 0-4 tegen PSV en het verlies in Groningen, lijkt het toch een probleem te gaan worden, wellicht NU het moment om een goede spits te halen, die wel scoort. De andere clubs doen het allemaal wel blijkbaar en dat werpt blijkbaar zijn vruchten af. Want Emmen doet het na de winterstop prima en ook Excelsior pakte weer drie punten. Het wordt op deze manier oppassen geblazen dat het niet té hard gaat naar beneden helaas…

Laten we hopen dat er nog iets bij gaat komen waar we wat mee kunnen voorin! Succes en tot snel maar weer…

Black and white greetz,

Cootje.

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: