Heracles Almelo – PEC Zwolle 2-0 (Eredivisie 2016)

THE DREAM CONTINUES… 😉

Heracles was de afgelopen week op zoek naar doelpunten. De nieuwe spits, waar iedereen een beetje op had gehoopt, kwam er niet. Wel kwam er een vervanger voor Oussama Tannane. De naam is Tarik Kada en ook hij komt als grote belofte van SC Heerenveen over naar Almelo. 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

De trainers waren blijkbaar goed over hem te spreken, mede hierdoor kon Kada zijn debuut maken voor de Heraclieden en mocht hij vanaf het begin starten. Verder werd er vastgehouden aan de opstelling zoals hij de laatste weken al een beetje stond. Alleen Fledderus was er niet bij, zijn plek werd ingenomen door Robin Gosens.

Al na vijf minuten moest PEC aanvoerder Bram van Polen naar de grond zien gaan. Hij botste met Ramon Zomer en Van der Hart, daarna kon hij de wedstrijd niet hervatten. Een aderlating voor de Zwollenaren, die met veel goede bedoeningen naar Almelo waren gekomen. Heracles ging ondertussen vrolijk door met aanvallen, maar kon nog niet echt grote kansen creëren. Na een kwartier spelen was het Weghorst die de Heraclieden op 1-0 had kunnen brengen, maar zijn kopbal ging naast het doel. Na ruim een half uur spelen stuurde Bel Hassani Weghorst de diepte in, maar oog in oog met Van der Hart wist de spits wederom niet te scoren.

Na de thee kwamen de Almeloërs nog gretiger het veld op. Het duurde tot de 53e minuut dat Darri voor de actie ging, maar uiteindelijk de bal bij Bel Hassani uit zag komen. 

Vorige week schoot hij al vaak van afstand en besloot dat nu nog maar eens te doen, dit keer met resultaat. Van der Hart zag de bal in de hoek vliegen en mocht hem kansloos uit het net vissen. Maar liefst de 400e treffer van Heracles in de Eredivisie. De voorsprong was terecht en de ploeg van John Stegeman en Rob Alflen rook bloed. Het ging dan ook gelijk op zoek naar de 2-0. Dat duurde echter wel tot de 81e minuut. De reeds in het veld gekomen Garcia Garcia zorgde voor een prachtig stukje creativiteit in het veld. De pass van hem op Navratil was er dan ook eentje uit het boekje, het afmaken mocht er ook zijn. Gelegenheidsaanvoerder Thomas Bruns mag terugkijken op een prima wedstrijd. Er werd geknokt als een ploeg en dit keer werden er ook goals gemaakt.

Heracles pakte de derde plek op eigen kracht terug en de laatste weken lijkt het vooral achterin als een vesting te staan. Vol goede moed kan er naar volgende week gekeken worden waar AZ naar Almelo komt. AZ is net als Heracles ook in vorm en dus zal er volgende week weer een mooi potje te zien zijn in onze prachtige voetbaltempel.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: