Heracles Almelo – PSV Eindhoven 0-4 (Eredivisie 2018-2019)

Het gaat allemaal nog steeds niet zoals het helemaal zou moeten, maar als je dan ook nog eens de scheidsrechter compleet tegen je krijgt, wordt het toch ook wel een lastig verhaal laten we maar zeggen… Higler was vaak de weg kwijt en nam beslissingen die normaal gesproken niet genomen zouden worden volgens mijn gevoel. Maar goed, als we zelf de kansen niet afmaken, dan doet een ploeg als PSV dat wel, ze staan immers niet voor niets bovenaan…

Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

« 1 van 307 »

Heracles begon vol goede moed aan de wedstrijd en ik moet eerlijk toegeven dat ik ook wel een goed gevoel had voor de wedstrijd. Helaas bleek mijn gevoel niet goed te zitten. Heracles kreeg in het begin gelijk een goede kans, maar Kuwas vergat de bal af te maken. Daarna sloeg alles om. PSV kwam op een 0-1 voorsprong door een goal van Steven Bergwijn. Een half uur later werd er weer gescoord. Dit keer was het verdediger Schwaab die de 0-2 maakte op aangeven van Luuk de Jong.

Na rust was het PSV dat wederom twee keer scoorde. Ondanks een gestopte penalty van Blaswich scoorden Dumfries en Pereiro de 0-3 en 0-4. Heracles had het wel geprobeerd en superslecht was het eigenlijk niet eens, maar tot scoren kwam het gewoon weer niet. 

Laten we hopen dat de laatste wedstrijd volgende week voor de winterstop er rooskleuriger uitziet. Dan wordt er naar Rotterdam gereden waar Excelsior thuis zal willen winnen op kunstgras van de Heraclieden.

Black and white greetz,

Cootje

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA EENS DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

WE STAAN TEGENWOORDIG OOK VOLOP OP INSTAGRAM:  #COOTJEDESIGNFOTOGRAFIE

(ook de volgende accounts zijn van Cootje Design & Fotografie: #BEERCOOTJE en #RUNNINGCOOTJE

Please follow and like us: