Heracles Almelo – PSV Eindhoven 1-2 (Eredivisie 2017 – 2018)

Na een korte winterstop stond alweer de eerste wedstrijd op het programma in het tweede gedeelte van de competitie. Heracles kreeg afgelopen week het slechte nieuws te horen dat aanvoerder Joey Pelupessy in de belangstelling stond van Sheffield Wednesday. Voor hem natuurlijk een prachtige kans en voor Heracles was er weinig anders mogelijk dan Joey te laten gaan, om zijn droom na te streven te gaan spelen in Engeland. Voor de rest waren er gelukkig alleen maar geruchten en blijft de selectie vooralsnog in tact.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 373 »

De eerste wedstrijd zonder Joey moest Heracles gelijk weer volop aan de bak. Landskampioen PSV kwam op bezoek en dat betekende voor John Stegeman en de zijnen gelijk dat ze er moesten staan. PSV kwam met de sterkste ploeg naar Almelo en Cocu had keuze genoeg om er wat van te maken. Toch ligt PSV het kunstgras niet zo heel goed en dus is er in eigen huis voor Heracles altijd een kansje.

Heracles liet wel gelijk doorschemeren dat het, ondanks het verlies van Joey en onder leiding van nieuwe aanvoerder Bram Castro, zich niet zomaar gewonnen zou geven. De Eindhovenaren moesten dus ook direct volop aan de bak. Heracles nam af en toe zelfs een beetje het initiatief. Robin Pröpper is weer helemaal fit en mocht dus achterin starten met Breukers, Hardeveld en Wuytens naast zich. Voor het middenveld was er de keuze gevallen op Monteiro, die toch elke week zich helemaal kapot werkt en wat mijns inziens een genot is om naar te kijken. Daarnaast mochten topscorer Niemeijer en nieuweling Jakubiak zich opnieuw bewijzen.

Voorin was het aan Vincent Vermeij, Brahim Darri en Kristoffer Peterson om zich te laten zien voor de 12.000 supporters in Almelo. Vooral Vincent Vermeij deed het goed voorin en was erg sterk in de lucht. Brahim Darri leek ook weer helemaal fit en was in vorm. De gehele eerste helft ging vrij gelijk op en beide teams kregen zo links en recht wat kleine kansen. Mede hierdoor was het extra zuur dat PSV in de blessuretijd van de eerste helft een onterecht vrije trap kreeg, waar men wel raad me wist. Bergwijn was scherp genoeg en maakte de 0-1.

In de rust werd er blijkbaar goed de rust bewaard door de Almeloërs. Er werd overlegd hoe dit recht te zetten viel. Met prima voetbal liet Heracles zich dan ook niet ondersneeuwen door de Landskampioen. Sterker nog, Heracles drong aan bij de Eindhovenaren en maakte, nadat Jansen de bal op de stip had gelegd, zelfs de 1-1. Hardeveld bleef koel en schoot de bal fraai om de oren van Jeroen Zoet, die baardloos de tweede helft van het seizoen in ging.

Na de gelijkmaker lag het allemaal flink open en deden de Heraclieden het eigenlijk prima. Er was zelfs een aantal keer kans op de winnende treffer. Helaas lukte het niet de bal nog een keer achter Jeroen Zoet te krijgen en erger nog, was het wederom de blessuretijd die Heracles nekte. Het zat Heracles niet mee… Een gelijkspel was echt verdiend geweest, maar PSV liet de Almeloërs met lege handen achter in het Polman Stadion.

Heracles zal even moeten slikken en zich moeten gaan richten op de volgende tegenstander. Met een boze John Stegeman voor de groep zullen alle gezichten in de goede richting moeten worden gericht en zal Heracles zich voor de eerste keer in 2018 op gaan maken voor de eerste uitoverwinning sinds tijden. Wie weet gaat het deze keer dan eindelijk eens lukken…

See you in Grun!!!

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: