Heracles Almelo – PSV Eindhoven 2-1 (Eredivisie 2015)

Heracles zit momenteel in een flow waarin alles lijkt te lukken. Zo kwam afgelopen zaterdag PSV naar Almelo, na hun fantastische prestatie door van Manchester United te winnen in de Champions League. John Stegeman en Hendrie Krüzen hadden de spelers voorgelegd zich net zo te gaan voelen. “Wij” als PSV en PSV als Manchester, dat leek prima te werken.  Als underdog de wedstrijd in gaan en dan gewoon de wedstrijd te winnen met 2-1 van de huidige landskampioen.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Een geweldige prestatie en geheel verdiend. Niks geen clichés als ‘ze hadden de Champions League wedstrijd nog in de benen’ of ‘als we de 2-0 hadden gemaakt, was het gedaan geweest’. Niks van dat alles, dit heeft Heracles zelf afgedwongen en knap ook na de snelle achterstand. De Heraclieden bleven knokken en wisten dat alles mogelijk was in de voetballerij.

De 500e wedstrijd in de Eredivisie begon met een fraaie sfeeractie. Het zwart wit was goed zichtbaar in het stadion en de shooters maakten het helemaal af. Reeds na een paar minuten spelen keken de Almeloërs tegen een achterstand aan. Heracles leek toch onder de indruk te zijn van de prestatie die de Eindhovenaren afgelopen week neer zetten tegen Manchester. De uit zijn doel gekomen Bram Castro, die de laatste weken ontzettend goed keept, greep compleet mis en niemand minder dan Luuk de Jong wist hiervan prima te profiteren. Een klopje op de schouder van Zomer, die zijn 300e wedstrijd in de Eredivisie speelde, zette de “reparatie” in. Het publiek bleef er volledig achter staan en wou natuurlijk dat de ploeg na afloop aan de kop van de Eredivisie zou komen.

De Heraclieden speelden allemaal met emotie, 200% inzet en veel passie. Zoals we het graag zien in Almelo. Dat maakte gelijk ook het grote verschil in de gehele wedstrijd. PSV had niet terug van de manier van spelen dat Heracles op de mat legde. Het duurde lang voordat het eindelijk zijn vruchten afwierp. In de 39e minuut ging Fledderus goed door en knokte net zo lang tot hij de bal in zijn bezit kreeg zo’n 16 meter van het doel af. Hij zag de bal voor zijn voeten komen en besloot maar eens verwoestend uit te halen. Doelman van PSV Jeroen Zoet verwachtte dit nooit en was veel te laat met zijn reactie. De bal vloog prachtig over hem heen het doel in zo stond het dik verdiend 1-1 vlak voor rust.

Heracles rook zijn kansje en ging door. Het ging er af en toe hard aan toe, maar de ploeg uit Almelo speelde een geweldige pot voetbal, waarin PSV niet eens zo heel veel voor kwam. In de blessuretijd van de 1e helft kreeg Bruns de bal voor zijn voeten via de zijkant en had het gaatje al gezien. Hij draaide de bal fraai en laag over de grond om een verdediger heen het doel in. Wederom had Zoet geen kans op dit geweldige schot en zo stonden de Heraclieden met 2-1 voor. 

Na rust was het spelbeeld niet veel anders. Heracles kreeg slechts een paar kansjes tegen, waarbij de eerste kans zich wederom in de 1e minuut voordeed. Gelukkig was de scherpte er niet helemaal bij PSV, waardoor de kopbal in de handen van Bram Castro belandde. Het was een spannende tweede helt, waarin vooral de laatste 10 minuten zenuwslopend waren. Heracles trok de wedstrijd prima naar zich toe na de vroege achterstand en heeft de wedstrijd ook geen moment meer uit handen gegeven. Het was genieten in het stadion de supporters konden ook dit keer weer helemaal los gaan op het einde. We hopen hier nog lang op deze manier van te kunnen genieten en we hopen ook nog lang bovenaan te kunnen staan. Heracles heeft het allemaal zelf gedaan tot nu toe, geen hulp van scheidsrechters, geen hulp van andere teams, nee, helemaal zelf! Grote klasse en wij hopen natuurlijk dat het sprookje nog lang voort zal duren!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: