Heracles Almelo – RODA JC Kerkrade 0-5 (Eredivisie 2016)

Na de verloren wedstrijd in Eindhoven vorige week tegen PSV, was het voor Heracles duidelijk zaak om de punten eindelijk weer eens te pakken. Dit keer kwam RODA JC op visite en was Heracles gastheer in de nagenoeg onneembare veste. Tegen AZ een paar weken geleden was het niet eens zo heel erg slecht, toen het 3-6 werd. Dus er was wel hoop, dat de wedstrijd tegen RODA JC winnend zou worden afgesloten. 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

RODA JC had blijkbaar goed hun huiswerk gedaan, achterin was het een aardige gatenkaas sinds de afwezigheid van Wout Droste. Ook dit keer was Pelupessy degene die de plek op de rechtsback op moest vullen. Dit terwijl het elke keer juist zo voor de hand ligt om hem centraal te laten spelen en Mike te Wierik door te schuiven naar zijn oude positie. Stegeman en Alflen zagen het blijkbaar toch anders. 

Of het nu alleen daar aan ligt dat Heracles de doelpunten zo makkelijk tegen krijgt weet natuurlijk niemand. Maar dat er dringend wat veranderd moet worden, is toch nu wel duidelijk na al die tegengoals. Voorin wordt het scoren alleen maar moeilijker, zo lijkt het wel. Kansen worden er bijna niet meer gecreëerd sinds dat Oussama Tannane weg is. Het wordt steeds lastiger voor de ploeg die zo vreselijk goed begon aan de competitie. 

Na 28 minuten voetbal was het Georgiy Zhukov die de Heraclieden op achterstand zette. Hij werd compleet vrij gelaten door Brahim Darri, die hem helemaal kwijt was. Nog voor rust strafte RODA JC het slappe Heracles verder af. Dit keer was het Mike van Duijnen die Mike te Wierik het bos in stuurde. De 0-2 was compleet terecht. 

De thee zou de Heraclieden dan toch eigenlijk hulp moeten brengen, maar ook na rust was Heracles absoluut niet bij de les.

Al na 3 minuten was het RODA dat wederom sterker uit de startblokken kwam. Achterin leek er echt helemaal niets meer van te kloppen. Van Duijnen mocht aanleggen voor zijn tweede van de middag, Castro redde nog, maar Poepon was iedereen te snel af in de rebound. In de 79e minuut was het andermaal Poepon die prima gebruik maakte van de ruimte die hij kreeg van de Heraclieden. Niemand lette bij een corner op de tweede paal, waar Poepon dus wel stond. Het was een eitje deze middag in Almelo voor de ploeg uit Kerkrade. De lange reis was het dubbel en dwars waard geweest voor de supporters van RODA JC. Na de 0-4 verlieten heel veel Heracles supporters het stadion al en zo zagen zij gelukkig niet de 0-5, die in de 92e minuut werd gemaakt. Ook deze treffer viel weer reuze gemakkelijk. Ngombo kon simpel langs Zomer en mocht nog wat extra zout in de wonden strooien.

Het had zo’n mooie middag kunnen worden. Dit werd het echter niet, het wordt eigenlijk alleen maar erger voor de Heraclieden de laatste weken. De zorgen nemen toe en we mogen hopen dat er snel weer wat gaat veranderen, want het zou toch eeuwig zonde zijn als het seizoen dat zo mooi begon, zo vreselijk slecht wordt afgesloten.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: