Heracles Almelo – RODA JC Kerkrade 2-1 (Eredivisie 2017-2018)

Vorige week was geen leuk voetbalweekend. Er werd slecht gespeeld in Zwolle en er werd ook nog eens verloren met 2-1. Toch jammer, terwijl het mijns inziens compleet niet nodig was geweest. John Stegeman was niet te spreken over de spelers vorige week en de afgelopen week was er dan ook een hartig woordje gepraat onderling. De koppies moesten dezelfde kant op en er moest maar weer eens gewonnen worden. Uitgelezen tegenstander hiervoor was de ploeg die naar Almelo kwam om ook maar eens te kijken of ze nog konden winnen. Het was een spannend wedstrijdje, met een geweldig einde!!

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 446 »

John Stegeman had maar weer eens een speler geofferd die de laatste tijd toch een basisplekkie leek te hebben. Dit keer moest Reuven Niemeijer genoegen nemen met een plekje op de bank. Lerin Duarte speelde vanaf het begin en ook Peter van Ooijen mocht weer eens vanaf de eerste minuut laten zien wat hij kon. Voor de rest startte Vincent Vermeij ook op de bank en was er voor de fitte Wout Droste ook nog geen plek in de basis.

Robin Pröpper vierde zijn verjaardag en vooraf had ik hem al voorspeld dat ie zou scoren voor zijn verjaardag ;-). Het was een lastig avondje voor Heracles dat het standaard lastig had met de ploeg uit Kerkrade. De ploeg van Robert Molenaar was de competitie niet best begonnen en kan de punten hard gebruiken. Ze begonnen de wedstrijd aanvallend en leken geen gas terug te willen nemen in Almelo. Heracles daarentegen startte ietwat afwachtend maar kreeg wel de eerste kansen. Het dichtst bij was Jamiro Monteiro, die de bal op de paal zag belanden na een geweldig schot. Niet zo heel veel later was het aan de andere kant wel raak. Mitchel Paulissen schoot in de 5e minuut alle hoop van de Heraclieden al een beetje in de kreukels.

Het blijkt normaal te gaan worden. De eerste 5 minuten krijgen de Heraclieden volgens mij de meeste goals tegen. Weer stond de ploeg met 0-1 achter en moest het gaan knokken om de wedstrijd toch te winnen. Het duurde lang… heel lang. Pas in de tweede helft was het de jarige Robin Pröpper die de gelijkmaker maakte. Het was dus al voorspelt door me, ik had alleen de minuut waarin ie zou scoren niet goed, maar dat werd me achteraf door hem vergeven. Heracles stond 1-1 en ging vol voor de 2-1 overwinning vanaf dat moment. Met het inbrengen van Vincent Vermeij veranderde er veel. De druk nam toe op de achterhoede van Roda en uiteindelijk was het Vermeij die het vonnis velde.

Met een fraaie goal, na een goede assist van de goed ingevallen Reuven Niemeijer, maakte Vermeij het koelbloedig af… Roda knakte in de 92e minuut alsnog en zo bleven de belangrijke drie punten in Almelo. Voor Roda helaas dus weer geen punten. Heracles moet hier toch vertrouwen uit zien te putten. Het spel was misschien niet de hele wedstrijd top, maar de tweede helft was toch op zijn minst entertaining om te zien… laten we hopen dat hier een prachtig vervolg op gaat komen.

Aanstaande vrijdag speelt Heracles de volgende uitwedstrijd tegen niemand minder dan FC Twente. Het is weer zover, Dé Derby van het Oosten staat op het programma en we hebben er weer zin in… We zijn er gewoon weer bij aanstaande vrijdag als de Heraclieden gaan proberen het wankelende FC Twente op de knietjes te krijgen. See you in 053 om 20:00…

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white greetz,

Cootje

Please follow and like us: