Heracles Almelo – Veria FC 2-1 (Oefenwedstrijd 2015)

Heracles trok er voor de laatste oefenwedstrijd op uit naar Vriezenveen. Daar was een tegenstander uit Griekenland sparringpartner in aanloop naar het begin van de competitie volgende week tegen Roda JC in Kerkrade. Het is nog maar afwachten of die wedstrijd doorgaat als de politie daadwerkelijk door gaat met staken dat weekend. In de rust van de wedstrijd bij DOS ’37 kwam het bericht nog door dat Gonzalo Garcia Garcia op huurbasis bij Heracles de hoofdmacht gaat versterken het komende seizoen. Weer een speler erbij die voor wat creativiteit kan gaan zorgen dus. Welkom Gonzalo en we hopen dat we weer net zo kunnen gaan genieten van je als we jaren geleden hebben gedaan!! 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles begon sterk deze wedstrijd en ging vol in de aanval tegen Veria. Het spel van Veria was vooral rommelig en bij Heracles was het zoeken naar een opening in de verdediging van de Grieken. Dat lukte een paar keer bijna, maar de Griekse keepers stond zijn mannetje en hield een aantal beste ballen tegen. Uiteindelijk was het toch raak voor Heracles. Ramon Zomer was mee gekomen naar voren en wist in de lucht de keeper te kloppen, die zelf bij het luchtduel geblesseerd raakte. De voorsprong was terecht en had wat groter moeten zijn na 45 minuten spelen, maar het bleef bij 1-0.

Na rust was het spelbeeld eigenlijk gelijk. Toch waren het de Grieken die op 1-1 kwamen na een uur spelen. Heracles liet zich echter niet uit het veld slaan. De druk nam toe na wat wissels in de ploeg. Gladon kwam er onder andere in voor Weghorst en liet zien waarom hij de nieuwe spits moet worden dit jaar. Hij kopte knap binnen en zo stond gelijk de einduitslag op het scorebord bij DOS ’37. Heracles won dus weer eens. We hopen met zijn allen dat volgende week alle spelers, waarmee Stegeman en Krüzen af willen trappen, fit zijn. Het zal een lastig potje worden bij Roda JC, dat na een jaar afwezigheid weer terugkeert op het hoogste niveau.

Namens Cootje Design Fotografie wensen wij Heracles en al zijn fans heel veel succes en veel plezier dit seizoen.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: