Heracles Almelo – Vitesse Arnhem 1-1 (Eredivisie 2015)

Heracles had vorige week een goede wedstrijd gespeeld in Rotterdam en hier kon John Stegeman op voort borduren. Helaas moesten de Heraclieden het deze week wel stellen zonder Ramon Zomer die vorige week tegen een rode kaart aanliep, die later weer ingetrokken werd door de KNVB gelukkig. De 5e gele kaart bleef wel een feit, waardoor Ramon deze wedstrijd van de tribune moest bekijken. Gelukkig was Vejucevic weer helemaal fit en kon hij de honneurs achterin waarnemen, wat ie overigens zeer verdienstelijk deed.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles wist dat er mogelijkheden waren om punten van Vitesse af te snoepen in eigen huis. Vitesse speler Kelvin Leerdam had de gemoederen nog even aangescherpt door te roepen dat Vitesse zondag over Heracles heen zou gaan en zich zou nestelen op de 4e plek in de Eredivisie. Dat viel achteraf vies tegen voor hem en Heracles wist helaas de volle winst niet over de streep te trekken. Eloy Room moest zich slechts één keer echt inspannen op een inzet van Tannane, maar de paal hielp Room een handje en zo bleef het 0-0 tot de rust.

In de eerste helft waren de Heraclieden niets minder dan de Arnhemmers. Heracles had wat kansen en de Arnhemmers hadden er ook wat, maar echte uitgespeelde kansen kregen beide ploegen niet. Tot de rust was er dan ook niet zo heel veel spannends te beleven. Al moeten we zeggen dat de gele kaarten over en weer wel makkelijk werden gegeven, ook dit keer tot ongenoegen van Vitesse-trainer Peter Bosz. 

Na rust kwamen beide ploegen met dezelfde spelers het veld in. Na ruim een uur spelen kreeg Heracles een kans, maar deze werd niet benut. Tannane kreeg in de 64e minuut een vrije trap, maar de harde trap belandde in de muur. Een minuutje later deed ie het beter. Na knap zijn tegenstander te hebben uitgekapt, schoot hij hard binnen en stonden de Heraclieden terecht op een 1-0 voorsprong. 

Helaas konden de Almeloërs er niet zo lang van genieten en werd de droom op winst in duigen gegooid nadat Thomas Bruns de bal had verspeeld op het middenveld. Rashica was scherp en benutte dit buitenkansje. Verder keepte Bram Castro weer een superwedstrijd en hield hij de ploeg van Vitesse op slechts 1 goal. Tot scoren kwamen de Heraclieden ook niet meer. Met een gelijkspel moest genoegen worden genomen en zo blijft Heracles toch enigszins verrassen op de 4e plek. Een mooi doel om dit vast te houden tot de winterstop lijkt me. We wensen Heracles de komende week in de Beker veel succes tegen PSV en aankomend weekend hopen we op de volle drie punten tegen FC Groningen dat Feyenoord knap op een gelijkspel wist te houden.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: