Heracles Almelo – Vitesse Arnhem 1-1 (Eredivisie 2017-2018)

Heracles had na de “geweldige” wedstrijden van Oranje, waar weer eens geen speler van Heracles was uitgenodigd, een wedstrijd op het programma waar altijd wel wat gebeurd. Uiteraard hoopten we met z’n allen dat het dit keer ook garant zou staan voor een waar spektakel. Heracles ging een tikkeltje te afwachtend in uit de startblokken waardoor het Vitesse niet wist te overrompelen. 

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 307 »

John Stegeman had ook voor deze wedstrijd weer een andere opstelling uit de hoge hoed getoverd. Duarte stond weer in de basis op linksback maar op het middenveld was er weer een verandering. Reuven Niemeijer was terug in de basis en speelde een goede wedstrijd, waarin het vizier helaas nog niet helemaal op scherp stond.

Vitesse speelde een tamme eerste helft en Heracles wist hier helaas niet goed genoeg mee om te gaan. Er leek wel een stukje teveel respect voor de ploeg van Henk Fräser. Kansjes waren er zeker in de vorm van Niemeijer en Pröpper. Beiden kregen de bal helaas niet achter de goed keepende Remko Pasveer. Thomas Bruns kon tegen zijn oud ploeggenoten geen stempel op de wedstrijd drukken. Bryan Linssen kon dit vlak voor tijd wel, maar hierover later.

Heracles zette na rust meer druk op de verdediging van Vitesse en wist op die manier ook de eerste goal van de middag te scoren. De ingevallen Zweed Kristoffer Peterson was de doelpuntenmaker. Op aangeven van de goed spelers Kuwas, knikte hij de bal achter de kansloze Remko Pasveer. Daarna lieten de Heraclieden de ploeg uit Arnhem teveel komen. Heracles kreeg met Vincent Vermeij nog de uitgelezen kans op de 2-0, maar ook deze keer was Pasveer sneller en handelde goed, waardoor de 1-0 op het bord bleef staan.

3 Minuten voor tijd was het uitgerekend oud Heraclied Bryan Linssen die de gelijkmaker binnen schoot. Het was een zure tegengoal, die misschien niet helemaal terecht was. Toch hadden veel mensen vooraf getekend voor een gelijkspel tegen Vitesse, dat toch aardig in vorm is dit jaar. Een puntje is dus het maximaal haalbare voor Stegeman en de zijnen deze middag.

Volgende week mag de ploeg richting Eindhoven om daar Titelkandidaat PSV weer eens op de plek te zetten. PSV scoort makkelijk de laatste weken, iets wat bij Heracles nog wel eens te wensen over laat. Wie weet kunnen we stunten, maar lastig zal het zeker worden in Eindhoven. We zijn er weer bij en hopen op een klein verrassinkje…

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white greetz,

Cootje

Please follow and like us: