Heracles Almelo – Vitesse Arnhem 4-1 n.v. (KNVB Beker 2015)

Heracles was klaar om de goede lijn van de competitie voort te zetten in de KNVB Beker.  De club die daarvoor naar Almelo kwam was het Vitesse van twee oud-Heraclieden Peter Bosz en Rob Maas. Al vroeg waren de Arnhemmers in Almelo, waar een hapje eten genuttigd werd. Ze hadden er zin in en dat bleek in de wedstrijd. Want werkelijk alles werd uit de kast getrokken om het Heracles moeilijk te maken. Een knotsgekke avond zou het worden in het vernieuwde Heracles stadion. Peter Bosz had zijn mannen gewaarschuwd dat het kon spoken in Almelo, maar dat het deze vormen aan zou gaan nemen had niemand kunnen weten…

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat het een “heet” avondje zou worden voor onder andere Danny Makkelie, die de eer had om deze bekerwedstrijd te fluiten. Heracles kwam in de 17e minuut al achter door een goal van Oliynik. Daarna gebeurde er van alles en nog wat. Er vielen in totaal maar liefst 11 gele kaarten en zelfs 3 rode in het vervolg van de wedstrijd.

Er waren harde tackles, vechtpartijtjes, opstootjes aan de kant, zelfs trainer Peter Bosz werd naar de tribune gestuurd, nadat ie volgens de scheids een stapje te ver was gegaan. Dat was in de ogen van Vitesse de druppel. Rob Maas besloot zijn ploeg naar binnen te roepen, waarna de wedstrijd werd gestaakt. Na overleg in de catacomben met de scheids en de beide ploegen werd er toch doorgespeeld. Het duurde tot de 87e minuut dat Heracles een niet te missen kans op de gelijkmaker kreeg. Tannane ging achter de bal staan en schoot de penalty er helaas niet in. Het leek gedoemd te mislukken om een ronde verder te komen, ondanks de Vitesse met 9 man stond. 

Toen stond Robin Gosens ineens op de goede plek in de 90e minuut. Hij schoot knap binnen en zo ging Heracles alsnog de verdiende verlenging in.

Daarna kon het haast niet meer mis gaan voor Heracles, wist ook de van de tribune toekijkende Peter Bosz. In de 94e minuut legde de scheids de bal wederom op de stip en dit keer benutte Tannane de bal wel. Heracles speelde de wedstrijd daarna koeltjes uit tegen 8 Arnhemmers. Paul Gladon scoorde in de 101e minuut nog de 3-1 en Wout Weghorst strooide in de 114e minuut nog wat meer zout in de wonden. Het was een terechte overwinning, waarbij we wel eerlijk moeten zeggen, dat we dit nog niet eerder mee hadden gemaakt.

Hoe dan ook, een ronde verder en nu maar afwachten wat de loting ons gaat brengen voor de volgende ronde.
Laten we met zijn allen hopen op een leuke tegenstander en misschien wel het belangrijkst… Laten we lekker thuis loten tegen een mooi cluppie, want wat geniet ik nog elke keer als ik onze prachtige voetbaltempel binnenkom! HEERLIJK!

Thanks ook nog voor het fantastische publiek! Prachtig om te zien hoe ze toch achter de ploeg blijven staan ondanks dat het snel achter kwam met 0-1… HULDE!!! Volhouden en op naar nog veel meer moois, want… NIEMAND IS DE BAAS IN ALMELO! Dat bleek gister wel weer!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: