Heracles Almelo – VVV Venlo 3-0 (Eredivisie 2017-2018)

Na de slechte pot voetbal tegen SV Hoek was het zaak om de koppies van alle spelers weer in dezelfde richting te krijgen. Er stond derhalve ook een aardig ander elftal in het veld tegen VVV Venlo. Een tegenstander die terug is in de Eredivisie. En hoe!! Ze doen het prima en verrassen menig tegenstander tot nu toe. Zoals we allemaal weten telt een gewaarschuwd mens voor twee en dat gold dus ook voor afgelopen zaterdagavond. 

 

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 323 »

John Stegeman had de opstelling weer op verschillende fronten aangepast. Bram Castro stond gewoon weer onder de lat na een weekje rust. Droste Pröpper,  Van den Buijs en Hardeveld mochten achterin de boel dicht houden. Op het middenveld waren Monteiro, Pelupessy en Niemeijer de aangewezen personen om VVV van voetballen af te houden. Voor de voorhoede was Stegeman teruggestapt naar het oude concept. Gladon stond in de spits, waardoor Vermeij weer op de bank plaats mocht nemen en aan de buitenkanten stonden Peterson en Kuwas om de koppies van de Venlonaren gek te krijgen.

Het werkte allemaal prima zo bleek achteraf. Na een wat rommelige beginfase was het toch Heracles dat zich liet gelden. VVV kreeg eigelijk geen poot aan de trapper. Het duurde tot iets voor rust voordat de bal echter eindelijk in het netje lag. Bij deze goals ging keeper Unnerstall niet geheel vrijuit. Twee keer werden de “stokkies” van de keeper gepoort en zo mocht Heracles met een riante voorsprong de kleedkamers in.

Na rust was het wederom Heracles die de koe bij de horens vatte. Ook nu was een veel inzet, passie en emotie te zien bij vele Heraclieden. Monteiro speelde een opvallend goede wedstrijd, waardoor hij wederom werd uitgeroepen tot Man of the Match. Peterson leek de smaak echter ook goed te pakken te hebben. Hij maakte in de 69e minuut zijn tweede van de avond na een verwoestend schot van Kuwas. Het was een ouderwets avondje genieten en we hopen dat deze lijn nog even doorgetrokken zal worden.

Aanstaande Zaterdag zal FC Groningen de volgende tegenstander zijn in ons eigen Polman Stadion. Daarbij zien we oud-Heraclied Mike te Wierik hopelijk terug op het veld en hopen we op wederom 3 punten!

See you Saturday!

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje

Please follow and like us: