Heracles Almelo – Willem II Tilburg 2-1 (Eredivisie 2015)

Er was eens… Het lijkt wel een echt sprookje in Almelo tegenwoordig. Het blijft maar voort duren en we genieten met z’n allen van de prima prestaties van de ploeg. Heerlijk! De gezelligheid is terug in het stadion, er is eenheid, de inzet bij de spelers is optimaal en ga zo maar door. Nog een mooi teken is de steun van supporters aan de ploeg, maar ook onderling. Zo verloor vorige week de familie Mantiri hun prachtige dochtertje van 8 maanden oud, Chloe Elena Mantiri. Namens het Almelo’s Weekblad willen we hen heel veel sterkte toewensen. Namens Vak ’74 werd er voor de familie een stille tocht geregeld vanaf de “Oude Rembrandt” naar het stadion. Justin is al jaren fanatiek Heraclied en de supporters staken op deze manier de familie een hart onder de riem. Een prachtig gebaar, waarna in de 15e minuut ook een groot hart in Vak ’74 omhoog werd gehaald te midden van witte banners. Ik werd gevraagd hier wat foto’s van te maken voor de familie en heb dat met veel plezier gedaan! Nogmaals heel veel sterkte toegewenst…

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Bijna vergeten, maar er werd ook nog gevoetbald. Heracles startte met een kleine wijziging ten opzichte van de vorige competitiewedstrijden. Garcia Garcia startte in de basis en dat bracht ook deze keer een stukje meer rust vanaf het middenveld. Heracles nam vanaf het begin het initiatief en niets zien ook deze keer de baas te willen zijn in Almelo.

Thomas Bruns kreeg een vrije trap die hij supersnel nam, waardoor Jaroslav Navratil al heel snel oog in oog stond met doelman Lampru. Navratil bleek bij deze ontmoeting de koelbloedigste en zo stonden de Heraclieden al na 2 minuten spelen op een 1-0 voorsprong. 

Met bijna een half uur op de klokken mocht Thomas Bruns aanleggen voor zijn tweede assist van de avond. De aanvoerder is in topvorm en gaf zo de corner dan ook panklaar op het hoofd van Ramon Zomer, die feilloos binnenkopte. Heracles zat op rozen en het wachten was eigenlijk op meer goals. In de 33e minuut moest Castro voor het eerst optreden, een kopbal van Nemec werd knap van de lijn gehaald, maar veel meer hoefde Castro de eerste helft ook niet te doen. Nog geen minuut later kon Weghorst aanleggen voor de 3-0, maar die bal zijn ze nu geloof ik nog aan het zoeken. 

Na rust kwamen de Tilburgers wat sterker uit de startblokken dan de Heraclieden, die het zichzelf hierdoor onnodig moeilijk maakten. In de 56e minuut was het dan ook raak voor Falkenburg, hij mocht binnenkoppen, waardoor Willem II weer een stapje dichterbij kwamen. Heracles leek het even lastig te krijgen, maar liet zien gewoon door te gaan met hun mooie spel. Bruns stuurde Navratil diep in de 62e minuut, die gaf vervolgens de ingevallen Darri de uitgesproken kans op de 3-1. Lampru lag echter in de weg en het bleef dus gewoon 2-1.

Vlak voor tijd maakte Heracles nog wel de 3-1 door een goal van Bel Hassani, hij stond echter buitenspel toen hij de bal ontving van wie anders dan Thomas Bruns.

Het bleef dus 2-1 en zo staat Heracles weer even op de derde plek achter Ajax en Feyenoord. Aankomende week de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Wij zijn er weer bij en hopen ook dan op een mooi resultaat.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: