Heracles Almelo – Willem II Tilburg 3-1 (Eredivisie 16/17)

Na het gelijke spel van vorige week in Kerkrade was het tijd voor de eerste thuiswedstrijd in de Ere Divisie van dit seizoen. In een goed gevuld stadion, waar toch nog wel veel supporters op vakantie waren, was de sfeer prima en was er eindelijk weer eens een zonnetje te bespeuren. Thuis doet Heracles het doorgaans goed en dat was ook vandaag het geval.  John Stegeman hield zich bij de opstelling van vorige week en dat hield dus ook nu Vermeij gewoon op de bank. Op zich een opsteker voor Paul Gladon die tot zover het doel nog niet had kunnen vinden. 

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 429 »

Heracles ging vanaf het eerste fluitsignaal in de aanval en Willem II liet dat toe, maar mede dankzij het goede keepen van Kostas Lampou de eerste helft duurde het lang voordat Heracles wist te scoren. Uiteindelijk lukte het alsnog de eerste helft. Een vrije trap van de door buitenlandse clubs begeerde Illias bel Hassani werd juist door Lamprou compleet onderschat. De bal werd dan ook achter de lijn door hem gekeerd. Iets wat door de assistent scheidsrechter goed gezien was. Heracles kreeg dus zijn verdiende voorsprong voor rust en wist precies wat het na de rust te wachten stond. 

Dat een 1-0 voorsprong  bij lange na niet genoeg is, weten de Heraclieden als geen ander. Iets wat in de rust ook nadrukkelijk was besproken door Stegeman. Er stond hen dus maar één ding te doen: scoren! Aan beide zijn geen veranderingen door beide trainers en zo kon Heracles op jacht gaan naar de 2-0. Het duurde even, maar Heracles was heer en meester in het veld. Willem II wist vooral met Darri geen raad. Het duurde tot maar liefst de 59e minuut voordat er weer gescoord werd. Paul Gladon was al een aantal keer gevaarlijk geweest, maar eindelijk was het dan weer eens raak. Heracles kon dus vrij rustig op zoek naar meer doelpunten.

Vier minuten na zijn doelpunt was het weer Gladon die wist te scoren. Ook dit keer lette hij goed en maakte hij een echte spitzengoal. De 3-0 was voor Willem II de nekslag.

Toch wisten de Tilburgers nog wat terug te doen na een foutje in de verdediging bij Heracles. Het werd 3-1, maar echt gevaarlijk werd de ploeg van Erwin van de Looi niet meer.

Heracles kon het doelgemiddelde nog wat opkrikken in de 88e minuut toen Heracles vrij makkelijk een penalty toegekend kreeg door Wiedemeijer. Gladon wou graag zijn derde maken en pakte de bal uit de handen van Brahim Darri, die de penalty veroorzaakt had. Een aanloopje en binnenschieten zou je zeggen, maar Gladon zag zijn derde goal niet in de netten gaan. 

Eigenlijk een hilarisch moment, maar een minuut later gunde Wiedemeijer de Heraclieden een herkansing, toen Darri weer een penalty veroorzaakte. Weer pakte hij de bal, maar de ploeggenoten riepen hem tot orde en gunden Gladon de herkansing om zijn fout goed te maken. Je voelt hem al aankomen, weer wist Gladon niet het net te raken. Darri baalde en Gladon misschien nog wel meer. 

Het bleef dus bij een vrij makkelijke overwinning voor Heracles Almelo. John Stegeman zag zijn ploeg met gemak winnen en stijgen op de ranglijst. Vooralsnog is Heracles ongeslagen in Eredivisie en gaan we ons opmaken voor de volgende thuiswedstrijd van volgende week tegen Feyenoord. Deze wedstrijd wordt weer in het Polman Stadion gespeeld en wel op zondag 21 Augustus om 16:45.

Nog een leuk detail is dat Lerin Duarte misschien dan al wel weer in het zwart wit binnen de lijnen staat. Hij was vandaag aanwezig en staat in de nadrukkelijke belangstelling van Heracles nadat afgelopen week bekend werd dat zijn contract met Ajax per direct ontbonden werd. Hij was in het stadion om de wedstrijd bij te wonen en genoot daar duidelijk van.

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: