NEC Nijmegen – Heracles Almelo 1-0 (Eredivisie 2016)

Helaas weer geen drie punten… Heracles verkeerd in zwaar weer de laatste weken. Dit keer moesten de Almeloërs naar Nijmegen om te kijken of het tij te keren viel tegen NEC. De ploeg van Ernest Faber zat eigenlijk met dezelfde problemen dus het zou een mooie pot voetbal kunnen worden. Spits Santos van NEC was eigenlijk geschorst voor de wedstrijd, maar nadat NEC beroep had aangetekend, was de speler toch speelgerechtigd.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Voor John Stegeman was de klapper tegen Roda JC vorige week een harde geweest. De 0-5 nederlaag dreunde nog even flink na en nu zou blijken hoe de ploeg zich had hersteld na die klap. Je zou aardig wat veranderingen verwachten, maar die bleven uit. Pelupessy was wel weer terug op zijn oude stekkie en voor hem in de plaats mocht Robin Gosens het laten zien.

Heracles begon aardig aan de wedstrijd. Maar al snel bleek dat NEC er geen gras over liet groeien. Alles was feller aan de kant van de Nijmegenaren en NEC was vooral veel meer in balbezit.  Het leek er af en toe op of de Heraclieden de bal niet wouden hebben. Vaak werd de lange pass naar voren gehanteerd. Iets wat blijkbaar niet veel zin had.

Het liep niet en het leek er verdacht veel op dat Heracles met veel strijd en passie de 0-0 over de streep zou willen trekken. Vlak voor rust viel Ramon Zomer nog uit, nadat ie een blessure aan zijn knie had opgelopen. Voor hem in de plaats zou je verwachten dat Gino Bosz speelminuten mocht maken, maar er werd anders besloten vanaf de bank. Zoon van Nico Jan Hoogma, Justin Hoogma mocht het trainingspak uitdoen en zijn debuut maken in de achterhoede van de ploeg waar zijn vader furore maakte. Tot de rust hield Heracles het vol en bleef het 0-0.

Na rust waren er geen veranderingen. Heracles leek even de drie punten zelfs mee te gaan nemen, ware het niet dat Weghorst een niet te missen kans, toch niet tussen de palen wist te krijgen. Niet zo heel veel later was het aan de andere kant wel raak. Het was dan ook uitgerekend spits Santos, die daar de bal wel achter Castro wist te schieten.

Veel gele kaarten regenden er in Nijmegen, waaronder 5 stuks voor Heracles. De drie punten bleven in Nijmegen en ook daar kregen Stegeman en de zijnen dus weer een dreuntje achter de klapper van vorige week aan. Volgende week een thuiswedstrijd op het programma tegen Cambuur. Dan zouden we dus eindelijk weer eens de drie punten moeten gaan pakken. Voor de trainers weer een zware taak om de boel op de rit te krijgen. Rest ons de laatste vraag, wanneer krijgt Gladon nou eens een kans in de basis, hij schijnt aardig te scoren in de beloften. Ik zou zeggen: DOEN!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: