NEC Nijmegen – Heracles Almelo 3-1 (Eredivisie 2016-2017)

Helaas weer eens geen punten in een uitwedstrijd. Na een redelijke potvoetbal, maar zonder punten, vorige week in Amsterdam was de stemming goed in het Heracles kamp. John Stegeman had zijn ploeg goed zien spelen in de Arena en mede daarom was hij van plan net zo te starten als vorige week. NEC zat al weken in de hoek waar de klappen vielen en in Nijmegen was men wel toe aan een overwinning. De stemming het stadion was om te snijden, dit moet trainer Hyballa ook gevoeld hebben, want hij had zijn ploeg weten klaar te stomen, om zo Heracles voetballend alle hoeken van het veld te laten zien.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 

*** DE FOTO’S VOLGEN HELAAS NOG WAT LATER, OMDAT ER MEERDERE PROBLEMEN BLIJKEN TE ZIJN BIJ HET UPLOADEN… EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!! ***

« 1 van 150 »

Heracles kwam nog wel op voorsprong tegen de sterke ploeg uit Nijmegen. Kuwas werd binnen de zestien omver gelopen en dat werd door de arbitrage beoordeeld als een strafschop. Armenteros schoot hem netjes  binnen, maar mocht hem nog een keer overnemen omdat er te snel werd ingelopen door een aantal spelers. De druk nam dus toe, maar Samuel wist ook deze keer rustig de bal binnen te schieten.Toch was de ploeg van Hyballa op alle vlakken vanaf het begin veel sterker en Heracles liet zich vooral na de 0-1 steeds verder achteruit drukken. John Stegeman was achteraf dan ook zeker niet te spreken over de inzet van de ploeg en gaf ook aan dat er op alle vlakken verloren werd.  Hyballa wist vooral na het inbrengen van Burnet nog meer druk te zetten op de verdediging van Heracles. Al binnen een kwartier na de benutte penalty van Armenteros maakte NEC gelijk. Een knappe goal van Von Haacke zorgde voor een ontploffing van vreugde in de Goffert. Het publiek wou meer en ging dan ook volledig achter de ploeg staan. Dit betaalde zich al snel terug, want een minuut of zes na de gelijkmaker was Heinloth scherp genoeg om de bal knap binnen te schieten.

De frustratie bij Heracles nam toe en na een flinke scheldbui van Bram Castro leek het even weer normaal te gaan bij de Heraclieden. Tot de rust bleef het dus 2-1 en liepen Gosens en Kuwas nog wel tegen een gele kaart aan.

Na de rust werd het er niet beter op. Wel werd er gewisseld. Wout Droste, die niet lekker in de wedstrijd zat, werd geofferd en Pröpper nam zijn positie in. Het liep wel iets beter, maar het veranderde aan het wedstrijdbeeld niet echt veel.

NEC bleef op alle vlakken beter en speelde Heracles bij vlagen van de mat. De voorsprong werd niet meer weggegeven en het werd zelfs nog erger. De 3-1 was dik verdiend en zelfs de pleister op de wonde van Heracles werd afgekeurd. Gosens maakte een wereldgoal, maar volgens de grensrechter was het buitenspel, waardoor Van Boekel de goal dus afkeurde. 

Het bleef dus bij 3-1 en zo moet Heracles proberen de komende week alle koppies wederom in de goede richting te krijgen. De volgende tegenstander zal FC Utrecht zijn, dat aankomende zaterdag naar Almelo zal komen. FC Utrecht speelde gelijk tegen ADO Den Haag in eigen huis en moet dus ook wat recht zien te zetten.

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: