Persdag Heracles Almelo (2015-2016)

Het was weer zover… Zoals alle jaren was er ook dit jaar weer de jaarlijkse Persdag in het Polman Stadion. Nu werd ie echter niet gehouden in de businessclub, zoals gewoonlijk het geval is, maar in de nieuwe Perskamer van Heracles Almelo. De gehele selectie was aanwezig om te luisteren naar de woorden van Jan Smit, John Stegeman en Edwin van Lenthe. Tevens waren er fotograven en journalisten aanwezig voor de diverse media om alles vast te leggen.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Helemaal aangekleed was de ruimte nog niet, maar het was fraai om te zien dat hij bijna af is voordat het seizoen begint. Jan Smit deed zijn jaarlijkse inleiding van het perspraatje en vertelde hoe de zaken er momenteel voorstaan bij Heracles Almelo.

John Stegeman was uiteraard ook van de partij en hij vertelde dat hij blij was met de huidige selectie en dat er naar volle tevredenheid getraind wordt, zodat er vol gas kan worden gegeven als het seizoen over een maandje ongeveer begint. Wel hoopt hij dat, indien het nodig zal zijn, er nog wat versterkingen bij de selectie gaan komen. Dit hangt allemaal af van wat er zal blijven, dan wel zal weg gaan aan spelers.

Na de jaarlijkse pers-praatjes, werd er naar het veld in het verbouwde stadion vertrokken, alwaar de selectie op de foto mocht voor de fotografen en waar de spelersfoto’s gemaakt werden. Dit was nogal een lastige klus omdat er in het stadion natuurlijk volop verbouwd wordt.

Ook de technische staf mocht nog even op de gevoelige plaat en er werden nog wat extra foto’s geschoten, voor onder andere de verjaardagskaart. Na een klein half uurtje vertrokken de spelers na de actiefoto’s naar binnen en was de persdag alweer ten einde.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: