PSV Eindhoven – Heracles Almelo 2-0 (Eredivisie 2015)

Na een weekje rust en de wetenschap dat nog een jaar Eredivisie nagenoeg zeker was, gingen de Heraclieden op reis naar Eindhoven. Daar verliep alles niet zo mooi als in Breda een paar weken terug. Er werd verloren, maar dat maakte uiteindelijk voor de stand allemaal niet zoveel meer uit…

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Eenmaal aangekomen werd het veld geïnspecteerd en was de ploeg klaar voor een wedstrijd tegen de landkskampioen van 2015. Afgelopen week had Memphis Depay bekendgemaakt dat hij deze zomer vertrekt naar Manchester United om te spelen voor de ploeg van Louis van Gaal. Het was het gesprek van de dag in het stadion onder de supporters en er werd al een beetje afscheid genomen van Memphis gedurende de wedstrijd.

Heracles leek de schade verder zo beperkt mogelijk te willen houden en zoals al wel verwacht, werd het een vrij simpele overwinning voor de ploeg van Philip Cocu.

John Stegeman koos voor dezelfde opstelling als de laatste wedstrijden en op die manier was het de bedoeling voor de Almeloërs om de schade in Eindhoven zo beperkt mogelijk te houden of er stiekem met een puntje tussen uit te knijpen. Heracles creëerde weinig kansen en dat was eigenlijk wel een beetje te verwachten. Ook de Wijnaldum kon zijn ploeg niet echt op sleeptouw nemen. PSV speelde niet helemaal voluit en zo was het ook een vrije trap in de eerste helft die de ploeg uit Eindhoven op voorsprong bracht. Het was uitgerekend clubtopscorer en publiekslieveling Memphis Depay die de 1-0 noteerde. Tot de thee bleef het 1-0 en zo kon Stegeman proberen in de rust wat kleine dingen te veranderen. 

Hoogtepunt van de middag was in de rust het “Cabrio Schieten” op een peperdure Mercedes Cabrio. Daar werd door een groep mensen geschoten vanaf het strafschopgebied op een Mercedes Cabrio die op de middenlijn stond. De groep deed zijn stinkende best en er was een man bij die het voor elkaar wist te krijgen de bal inderdaad in de auto te krijgen. De man mag dus nu een jaar rondrijden in deze fantastische wagen.

Na de rust kregen Bel Hassani en Navratil de kans zich weer eens te laten zien en ook mocht Daan Rienstra zijn debuut maken voor de Heraclieden in de Eredivisie. De tweede helft week weinig af van de eerste helft. Ook nu was het weer PSV dat de klok sloeg en zo mocht Heracles blij zijn dat het niet een ruimere uitslag is geworden dan de 2-0 uiteindelijk. Castro had een aantal fraaie reddingen en ook de scherpte bij de PSV-ers was gelukkig ver te zoeken . Remko Pasveer keepte een foutloze wedstrijd en hield de nul voor de Eindhovenaren.

Voor Heracles is het zaak zich klaar te gaan maken voor de laatste wedstrijd in dit seizoen. Volgende week zondag speelt de ploeg van Stegeman thuis tegen Go Ahead Eagles, dat inmiddels zeker weet dat het nacompetitie mag gaan spelen. 

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!! 
Please follow and like us: