PSV Eindhoven – Heracles Almelo 2-0 (Eredivisie 2016)

Helaas zagen de Heraclieden “het licht” niet gister in Eindhoven 😉 Vorige week werd de toeschouwers in Almelo een regelrecht spektakelstuk voorgeschoteld. Dit keer in Eindhoven hoopte iedereen natuurlijk op een vervolg hiervan. Daar leek het wel even op na de snelle Eindhovense treffer, maar het bleef bij een zakelijk potje voetbal dat door de Heraclieden wederom werd afgesloten met een verlies. 

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

John Stegeman had weer de beschikking over Wout Droste, maar helemaal fit was de speler blijkbaar toch niet, want al voor de rust moest de rechtsback weer worden gewisseld. Dit hield in dat Joey Pelupessy weer werd opgeschoven naar de rechtsbackpositie. Iets wat hij deze keer prima deed overigens tegen de lastige Jurgen Locadia.

Na een minuut spelen kreeg PSV al de eerste kans op de 1-0, dit keer stond het vizier nog niet helemaal op scherp bij de ploeg van Philip Cocu. Twee minuten later was het wel raak. De Jong stuurde Willems de diepte in, die op zijn beurt Davy Pröper bediende. De in vorm zijnde Pröper had er dan ook weinig problemen mee de ploeg op voorsprong te zetten. Weer keek Heracles dus tegen een erg vroege achterstand aan.

PSV was op alle vlakken beter, fanatieker en als de vele reddingen van Bram Castro er niet waren geweest, had Heracles in de rust al met veel meer goals achter gestaan. Bruns was voor rust nog even dicht bij de gelijkmaker, maar even daarna was PSV een stukje gelukkiger. Scheidsrechter Makkelie hielp een handje mee door een penalty te geven, die eigenlijk wel een beetje makkelijk gegeven werd. Weghorst hield Bruma vast, maar eigenlijk was het niet veel meer dan een gewoon duel. Toch werd de bal op de stip gelegd en daarvan maakte Pereiro dankbaar gebruik.

Na rust had de wedstrijd net zo goed op papier kunnen worden afgedaan. PSV gaf niet echt gas en Heracles leek het ook wel een beetje goed te vinden zo.

PSV kreeg wat kansjes, die een aantal keer werden gekeerd door de prima keepende Bram Castro. Het enige kansje dat Heracles kreeg was in de 78e minuut, Fledderus wist de bal niet goed te raken echter, waardoor de bal een beetje zielig over de achterlijn rolde. Het bleef daarna bij de 2-0 voor PSV, dat ongeschonden uit de wedstrijd kwam en zich op kan gaan maken voor de belangrijke Champions League wedstrijd tegen Atletico Madrid.

Aankomend weekend speelt Heracles weer in onze nagenoeg onneembare tempel. Tegenstander is dan Roda JC, waar tegen gewonnen zal moeten worden wil Heracles zich een beetje bovenin de linkertabel blijven vestigen. Uiteraard zijn we daar weer bij aanwezig en wie weet zien we elkaar in ons prachtige Stadion.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Please follow and like us: