PSV Eindhoven – Heracles Almelo 3-0 (Eredivisie 2017 – 2018)

Helaas was Heracles niet opgewassen tegen de effectiviteit van de ploeg van Philip Cocu. PSV bleek op alle fronten te sterk en Heracles was niet in staat om echt veel tegengas te geven. John Stegeman had de ploeg weer op een aantal fronten veranderd. Zo was Lerin Duarte nergens te bekennen, zelfs niet op het wedstrijdformulier. Bart van Hintum nam de plek van Lerin over tegen PSV en ook voorin was er een verandering. Stegeman besloot om Vermeij én Gladon op de bank te houden en te starten met Peterson, Kuwas en Navratil, die weken niet gespeeld had in het eerste. Beetje vreemd allemaal voor mijn gevoel, maar goed, ik denk dat iedereen het wel een tikkeltje apart vond.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 253 »

De wedstrijd begon gelijk al vol gas vanaf de kant van de Eindhovenaren. PSV liet duidelijk blijken er geen gras over te willen laten groeien. Kansen waren er gelijk en gelukkig voor Heracles hadden onder andere de teruggekeerde Lozano en Pereiro de vizieren nog niet helemaal op scherp in de beginfase.

Echt lang duurde het echter niet. Lozano kreeg namelijk in de 18e minuut weer een uitgelezen kans en dit keer had hij wel de scherpte die nodig was om te scoren. Castro kon er weinig aan doen en hoopte maar dat het geen walkover zou worden in Eindhoven. Tot de rust werd de schade beperkt gehouden en kregen de Heraclieden zelfs een paar kleine kansjes op de gelijkmaker.

Na rust was er voor Van Hintum een vervanger. Van Hintum bleef geblesseerd in de kleedkamer achter en Dario van den Buijs nam het van hem over. Het was zijn debuut en had het zo af en toe best lastig. Van Ooijen kwam ook nog tussen de lijnen in de 65e minuut voor de moe gestreden Reuven Niemeijer.

In de 78e minuut was het PSV weer dat toesloeg. Marco van Ginkel schoot een goed terug gekopte bal netjes tegen de touwen en zo was het dan toch nog 2-0 voor de Eindhovenaren. Vijf minuten voor tijd mocht Gladon het nog even proberen. Hij kwam erin voor Kristoffer Peterson, die nagenoeg onzichtbaar was. Het werd echter allemaal nog vervelender voor de Almeloërs. Arbiter Janssen zag in een overtreding van Robin Pröpper een rode kaart en besloot hem dus met rood van het veld te sturen en de bal op de stip te leggen. Een tikkie overdreven leek mij, maar het zal wel bij de regels van de KNVB horen. Marco van Ginkel mocht hem binnenschieten en deed dat verdienstelijk. Uiteindelijk werd het dus “slechts” 3-0 voor de Eindhovenaren.

Heracles moet zich maar weer eens achter de oren gaan krabben, want de punten beginnen nu toch echt nodig te worden. Het zal niet lang meer gaan duren dat de onderste clubs ook weer wat punten gaan pakken en voordat je het dan weet sta je onderaan.
Heracles mag aankomende woensdag eerst gaan proberen of ze een ronde verder kunnen komen in de KNVB Beker. Dan komt Hoek uit Zeeland op bezoek in het Polman Stadion om 18:30. We hopen dat er dan weer eens gewonnen wordt…

Zaterdag komt voor de competitie VVV Venlo op visite en ook die weten weer wat verliezen is. Afgelopen weekend verloren ze van ADO Den Haag en we hopen dan maar dat het hen een mentale tik heeft gegeven, waarvan Heracles zou kunnen gaan profiteren.
Verder hoop ik op dat Lerin Duarte weer gewoon kan spelen en dat Kuwas, Vermeij en Gladon eens samen binnen de lijnen komen. We moeten snel weer punten gaan pakken!!!

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje

Please follow and like us: