SVZW Wierden – Heracles Almelo 0-3 (Oefenwedstrijd 2015)

De eerste oefenwedstrijd van het seizoen werd dit keer niet gespeeld tegen de Almelose Selectie, maar tegen SVZW uit Wierden. Heracles had zich de week ervoor voorbereid en in Wierden was het dan tijd voor de eerste krachtmeting op voetbalgebied van dit seizoen. In fantastische nieuwe tenues van Acerbis kwamen de Heraclieden het veld op. Het was warm in Wierden, maar gelukkig deed de sluierbewolking zijn werk en koelde het enigszins af, zodat het iets dragelijker was om te voetballen deze middag.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

John Stegeman liet in principe twee teams spelen in de nieuwe tenues, die afgelopen vrijdag werden gepresenteerd. De eerste helft was het vooral veel wennen aan elkaar voor de Heraclieden, maar ook wennen aan het doelpunten maken, na de zomerstop. Heracles kreeg best wat kansen, maar de scherpte was nog ver te zoeken. Door was kleine slordigheden achterin kreeg zelfs SVZW her en der nog een kansje.

In de rust mochten 11 andere spelers zich warmlopen en zij kregen na de thee hun kans te laten zien wat ze konden. Dat leverderde ook nu weer kansen op. Vooral Darri was behendig en wist zich een aantal keren vrij te spelen. Het was dan ook Darri die ver in de tweede helft de 0-1 maakte voor de Heraclieden. Daarna ging het wat makkelijker, maar was het einde van de wedstrijd al bijna in zicht. Weghorst scoorde de 0-2 en aanvoerder in de tweede helft, Fledderus, mocht een penalty binnenschieten zodat de 0-3 als einduitslag op het scorebord stond.

Het was een wedstrijd waarover niet zo heel veel te zeggen viel. De eerste oefenwedstrijd zit erop en er moet nog wel wat gebeuren.

Dat weten de hoge heren natuurlijk ook en wie weet komt er nog wat leuks bij. We gaan het meemaken, tot die tijd moeten we het doen met deze ploeg en hebben John Stegeman, Hendrie Krüzen en de rest van de technische staf de handen nog vol met de voorbereiding van het komende seizoen.

Wel zijn er nog sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen en me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: