SVZW Wierden – Heracles Almelo 1-7 (Oefenwedstrijd 2017-2018)

Afgelopen zaterdag werd er weer een oefenwedstrijd gespeeld als voorbereiding op het aanstaande seizoen van de Eredivisie. Dit keer was SVZW uit Wierden de sparringpartner en weer werd er ruimschoots gewonnen. John Stegeman kan redelijk tevreden terugkijken op de wedstrijd al had er de eerste helft zeker wel wat vaker gescoord moeten worden. Wel mag er overigens worden gezegd dat er iets meer tegenstand van de kant van SVZW kwam dan verwacht werd. Sterker nog, de ploeg van John Stegeman kwam met 1-0 achter tegen de ploeg uit Wierden.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl) 
« 1 van 187 »
Natuurlijk was het over het algemeen Heracles dat de klok sloeg. SVZW liet zich zeker de eerste helft niet kisten en kwam zelfs een aantal keer voor het doel van de Heraclieden. Dit resulteerde zelfs in de voorsprong van de ploeg uit Wierden, wat tot luid gejuich leidde vanaf de tribunes. Toch werd het vrij snel allemaal hersteld door een goal van Reuven Niemeijer, die afgelopen seizoen ook al zo belangrijk was voor Heracles. Voor rust maakte Navratil ook nog de tweede goal voor Heracles en zo konden de Almeloërs met 1-2 de kleedkamers in, waar het volgende team al klaar stond om de 11 spelers te vervangen.
Mede dankzij de snelle buitenspelers en de effectiviteit van Samuel Armenteros en Tarik Kada was er geen houden meer aan voor SVZW in de tweede helft. Het werd uiteindelijk 1-7 door een hattrick van Samuel Armenteros en twee goals van Tarik Kada.
Vooral Armenteros maakte de ene goal nog mooier dan de andere, maar ook Tarik Kada liet zich weer van de goede kant zien. Het werd dus uiteindelijk nog een makkelijk middagje voor de Heraclieden en die mogen zich gaan opmaken voor het trainingskamp in Billerbeck. We wensen hen veel succes en waar mogelijk maken we ook komende week weer wat plaatjes in Duitsland.
THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN VORIG SEIZOEN EN WE HOPEN DAT JULLIE DIT SEIZOEN ER OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS, ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…
Er zijn dus zoals net ook al vermeld, nog steeds sponsoren nodig voor dit seizoen!! Mocht je ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!
Black and white greetz,
Cootje
www.cootjedesign.nl
Please follow and like us: