The Trip to Europe – DEEL 1

Op maandag 23 mei werd Heracles gehuldigd voor het behalen van de voorrondes van de Europa League. Dit was de eerste keer in de historie van de club dat Heracles Europees voetbal wist veilig te stellen. Zondag was het feest natuurlijk al super, maar maandag werd er rond een uur of 18:00 op de platte wagen naar het Marktplein gereden, waar op het laatste moment was besloten het feest te houden op het bordes van de McDonalds. 

De trip er naartoe was geweldig en ondanks het slechte weer hebben we toch aardig wat foto’s weten te maken. Mochten er mensen zijn die de foto’s willen bestellen, doe dat dan even via de website. Stuur een mailtje via “contact” hierboven of mail me direct via: info@cootjedesign.nl

(Hieronder de foto’s van de trip… Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 522 »

Straks komt ook het feest op het bordes aan de orde, maar omdat het zo vreselijk veel foto’s zijn, splitsen we ook dit verslag even op in twee stukken… Tot straks en voor nu, genieten van de foto’s die we maakten van de trip naar het marktplein!

THANKS VOOR ALLE STEUN VAN IEDEREEN EN WE HOPEN DAT JULLIE ER VOLGEND JAAR OOK WEER BIJ ZULLEN ZIJN! HET KOST ONTZETTEND VEEL TIJD OM DEZE VERSLAGEN TE MAKEN EN HET KOST ME OOK VEEL GELD! WE HOPEN DAT JULLIE, DE ECHTE DIE-HARD HERACLES FANS ME EEN HANDJE KUNNEN EN WILLEN STEUNEN! ELKE BIJDRAGE IS ER EENTJE!!!…

SEE YOU THEN!!

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen!! Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE DOOR OP DE “LIKE KNOP” TE DRUKKEN!!

Black and white greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: