22 dec

Vitesse Arnhem – Heracles Almelo 3-0 (Eredivisie 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 22 december 2014 / 0 Comments

Heracles had een zware week achter de rug na het gelijke spel vorige week tegen Dordrecht voor de competitie en de vreselijke nederlaag in eigen huis tegen Cambuur met maar liefst 0-3. John Stegeman was woest na afloop van het verloren bekerduel. Er zouden sancties volgen en een aantal impopulaire maatregelen zouden niet vreemd zijn als Heracles hun volgende duel in de Eredivisie zou spelen tegen Vitesse in Arnhem. 

Read more →

17 dec

Heracles Almelo – Cambuur Leeuwarden 0-3 (Beker 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 17 december 2014 / 0 Comments

Na een slechte generale afgelopen vrijdag tegen FC Dordrecht, had John Stegeman zijn ploeg getracht wakker te schudden voor het bekerduel tegen Cambuur. Eerder dit seizoen werd er al verloren in de competitie tegen Cambuur in eigen huis met 0-1, dus de ploeg was gewaarschuwd. Henk de Jong had er in elk geval zin in en kwam met zijn sterkste opstelling naar Almelo om de trip richting de Kuip voor in elk geval één ronde veilig te stellen. 

Read more →

15 dec

Heracles Almelo – FC Dordrecht 1-1 (Eredivisie 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 15 december 2014 / 0 Comments

Het was weer eens tijd voor een thuiswedstrijd in ons eigen Polman Stadion, dat de eerste fase van de verbouwing bijna achter de rug heeft. Na een aantal fraaie wedstrijden op rij, met als resultaat de heerlijke vijftien punten die bijgeschreven mochten worden op de rekening van de Heraclieden, was het tijd om tegen de hekkensluiter te laten zien waar de ploeg op dit moment dus stond.

Read more →

08 dec

FC Utrecht – Heracles Almelo 2-4 (Eredivisie 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 8 december 2014 / 0 Comments

Yes, het is alweer gelukt! Heracles lijkt de weg naar boven definitef te hebben ingeslagen. Afgelopen week werd er weer gewonnen en dat weer bij een uitwedstrijd in Heerenveen. Er stond dit weekend wederom een uitwedstrijd op het programma voor de Heraclieden. Dit keer was het een trip naar Utrecht, waar de plaatselijk FC de tegenstander was. Een ploeg waar Heracles het doorgaans toch best lastig heeft. 

Read more →

02 dec

Heerenveen – Heracles 0-1 (Eredivisie 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 2 december 2014 / 0 Comments

Vorige week werd er gewonnen in eigen huis van ADO Den Haag. Het vervolg hierop zou moeten volgen in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.De ploeg leek het vertrouwen in elkaar en de vechtlust compleet te hebben terug gevonden na een stroeve start dit seizoen. Op naar een goed vervolg in Friesland dachten wij dus…

Read more →

25 nov

Heracles Almelo – ADO Den Haag 3-1 (Eredivisie 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 25 november 2014 / 0 Comments

Na een weekje rust was het weer tijd om de Eredivisie te hervatten. Voor Heracles zaak om de punten in eigen huis te houden. Een paar weken geleden tegen PSV ging lukte dat bijna, maar ging het net mis aan het einde, wat erg jammer was, want de punten zijn nog steeds hard nodig in Almelo. Stegeman hield zich dan ook aan de groep die hij toen opstelde, er werd dus niets veranderd en Fledderus mocht, ondanks dat ie weer fit was, plaatsnemen op de bank.

Read more →

11 nov

Heracles Almelo – PSV Eindhoven 1-2 (Eredivisie 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 11 november 2014 / 0 Comments

Heracles had zich goed voorbereid met de ploeg en was klaar voor de komst van PSV. Afgelopen week was er eentje voor de Heraclieden waarin eindelijk weer eens gewonnen werd en waar de laatste plek in de Eredivisie verlaten werd na de overwinning op Go Ahead Eagles.

Read more →

03 nov

Go Ahead Eagles – Heracles 1-3 (Eredivisie 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 3 november 2014 / 0 Comments

Ladies and Gentlemen… We have done it!!! Eindelijk afscheid van de laatste plek! And let’s hope it’s for good!!!

Heracles Almelo, dat afgelopen week met ruime cijfers won van FC Emmen in de beker, moest zich op gaan maken voor een lastige opgave dit weekend. Er moest gewonnen worden van Go Ahead Eagles in Deventer, zodat er eindelijk afscheid van de laatste plek kon worden genomen.

Read more →

29 okt

Heracles Almelo – FC Emmen 6-2 (Beker 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 29 oktober 2014 / 0 Comments

Een overwinning? Jawel, een overwinning… Het was op sommige vlakken misschien niet echt best, maar er werd weer eens gescoord en belangrijker nog, GEWONNEN! Mede dankzij de bevliegingen van Oussama Tannane die maar liefst 5 keer doel trof!

Read more →

28 okt

Heracles Almelo – Willem II Tilburg 1-3 (Eredivisie 2014)

In Fotoverslagen by cootje / 28 oktober 2014 / 0 Comments

Afgelopen zaterdag was het duidelijk tijd voor de Heraclieden om weer eens punten te pakken. Na de laatste overwinning thuis op NAC hoopte John Stegeman op een zelfde scenario. Vorige week werd er weliswaar verloren van Feyenoord in de Kuip, maar de hoop op winst tegen Willem II was groot. Alles pakte helaas compleet anders uit.

Read more →