VFL Bochum – Heracles Almelo 1-1 (Oefenwedstrijd 2015)

Heracles bivakkeert zoals gewoonlijk weer een week in Billerbeck. Ook dit keer worden er weer twee wedstrijden gespeeld in deze week.

De eerste wedstrijd was tegen de ploeg van oud Heracles trainer Gert Jan Verbeek. Heracles gaf ook nu veel spelers weer speeltijd en dit keer begon John Stegeman met een andere opstelling dan de afgelopen wedstrijd. Er werd een aardig sterk team neergezet. Het ging hard tegen hard en het bleek een lastig potje te worden voor Heracles.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Er werd bij Heracles vrij weinig weggegeven achterin en vooral Zomer had de Nederlandse spits Nando Rafael goed in de hand.Heracles creëerde wat goede kansen vooral Navratil kreeg veel ruimte en zette een aantal keer zijn medespelers alleen voor de keeper. Gosens en Gladon kregen wat kansen maar wisten deze niet te verzilveren.

Tannane was actief op linksbuiten en ging een aantal keer goed langs zijn directe tegenstander. Heracles werd in de 18e minuut beloont met een penalty. Tannane nam de honneurs waar, maar de penalty werd gekeerd door de Duitse goalie. Even later kreeg de linksbuiten een herkansing van aanvoerder Fledderus en dit keer benutte hij de kans wel.

De tweede helft kwamen er 9 andere spelers in de ploeg bij Heracles en alleen Te Wierik en Navratil mochten nog even blijven staan. Ook nu waren er weer een aantal kansen en deden de ploegen weinig voor elkaar onder. Het ging gelijk op en uiteindelijk wist de ploeg van Verbeek “op z’n Duits” op gelijke hoogte te komen. Nando Rafael omspeelde in de laatste speelseconde Bram Castro en zo moesten beide ploegen genoegen nemen met een puntje. Op zich gaf dit wel het beeld van de wedstrijd een beetje weer, al was vooral Bram Castro het hier bij lange na niet mee eens. 

Op naar de volgende wedstrijd tegen Fortuna Koln op vrijdagmiddag. Er moet nog steeds veel gebeuren bij de ploeg van John Stegeman en Hendrie Krüzen, maar langzaam maar zeker krijgt de ploeg zijn vorm en gaat het de goede kant op.

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

PS: LIKE VOORAL OOK EVEN DE ZAKELIJKE FACEBOOK PAGINA VAN COOTJE DESIGN FOTOGRAFIE !!! KLEINE MOEITE… GROOT PLEZIER!!
Please follow and like us: