Vitesse Arnhem – Heracles Almelo 0-0 (Eredivisie 2017-2018)

Na de geweldige overwinning op FC Twente vorige week, mocht Heracles de stoute schoenen aantrekken om richting Arnhem af te reizen. Daar stond een gemotiveerde ploeg te wachten die vorige week op een verschrikkelijk schlemielige manier van FC Utrecht verloor. Trainer Henk Fräser was er alle behalve blij mee en dat leverde Remko Pasveer, die een aantal foutjes maakte, een plek op de bank op. Vooral voor Remko natuurlijk erg zuur, omdat hij graag tegen Heracles had willen spelen. Ook voor Thomas Bruns was er geen plek in de basis, alleen oud Heraclied Bryan Linssen had een plekje in de basis gekregen van alle oud Heraclieden en speelde een nagenoeg onzichtbare wedstrijd, dankzij goed spel van Tim Breukers, die de kleine snelle buitenspeler goed onder controle had.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 236 »

Voor de rest viel er over de wedstrijd eigenlijk niet zo heel veel te zeggen. Na een klein kwartiertje spelen was het al vrij snel duidelijk dat Heracles hier in feite voor een gelijkspel naartoe was gekomen. De snelle acties van de voorhoede spelers aan Almelose kant bleven achterwege en ook Vincent Vermeij was niet zo balvast als normaal. Hoogtepunt, en tevens ontzettend verdrietig punt was een fraai doek van de Almelose aanhang met de steun aan de Familie Van der Linden, die vorige week hun 6-jarige dochter verloren. We leven met hen mee en wensen hen alle sterkte toe de komende tijd.

Zoals gezegd was de wedstrijd eigenlijk geen wedstrijd te noemen. Aan het einde gaf Vitesse nog wel wat extra gas om toch te proberen de drie punten in het Gelredome te houden, maar buiten een uitglijder van Bram Castro bleef het een vrij neutrale tweede helft. Komend weekend is er geen wedstrijd ivm een Interland Periode. Het Nederlands elftal speelt twee wedstrijden, eentje tegen Engeland en eentje tegen Portugal. Nieuwe bondscoach Ronald Koeman neemt hiervoor maar liefst twee oud Heraclieden mee. Bas Dost was er natuurlijk al vaker bij geweest, maar Wout Weghorst was een nieuw gezicht in de groep. Hij werd mede door zijn vechtlust door Ronald Koeman opgemerkt en lijkt een goed voorbeeld voor het Nederlandse voetbal.
We wensen Wout en natuurlijk ook Bas en de andere spelers veel succes toe met Ronald Koeman en we hopen dat zij een voorbeeld gaan zijn voor het nieuwe Nederlandse Elftal en dat zij de ploeg mogen leiden naar eindelijk weer eens een eindronde op een EK of WK!

Black and white greetz,

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

MOCHT JE NOG EEN LEUK T-SHIRT WILLEN BESTELLEN, DAN KAN DAT ONDERTUSSEN OOK VIA:

*** ER STAAN WEER WAT NIEUWE SHIRTS IN DE SHOP! NEEM GERUST EEN KIJKJE ***

SHOP.SPREADSHIRT.NL/T-COOTJE

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: