Willem II Tilburg – Heracles Almelo 0-0 (Eredivisie 2016)

Het was een drukke tijd voor de Heraclieden. Na de wedstrijd tegen De Graafschap (2-1) en AFC Ajax (0-0) stond de derde wedstrijd in 7 dagen tegen Willem II op het programma. De ploeg uit Tilburg had goed ingekocht met onder andere Achenteh en Ogbeche. De voorhoede was daar aardig versterkt in tegenstelling tot de voorhoede van de Heraclieden, die het maar moeilijk hebben met scoren. De achterhoede bij de Heraclieden staat echter als een huis en daar is lastig doorheen te komen, zo merkte ook Ajax afgelopen week.

(Hieronder de foto’s van de wedstrijd. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar en de foto’s!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

Heracles begon wat aanvallender dan tegen de Amsterdammers afgelopen week. Al binnen een minuut mocht Bel Hassani op goal schieten, maar daar lag Lamprou deftig in de weg. Ook een schot een paar minuten later van Navratil weer geneutraliseerd door Lamprou. Na ongeveer een kwartier was uitblinker aan Heracles kant Bel Hassani weer op weg naar het doel, waar na een schot Lamprou weer aan het werk werd gezet. Wederom lag de goalie van Willem II in de weg.

In de 25e minuut deed zich zo ongeveer een kopie hiervan voor. Weer was Bel Hassani het die verwoestend op doel schoot en de bal op de kruising af zag gaan, maar ook dit keer dook Lamprou de bal fraai uit het doel. Het zat de Almeloërs niet mee. Vlak voor rust deed Willem II nog iets terug. Maar de bal vloog hoog over het doel van Castro, die niet zo heel veel te doen had gehad.

Tot zover leek het de wedstrijd tussen Bel Hassani en Lamprou te worden, de ruststand bleef echter hetzelfde als de beginstand.

Na de rust kwam Willem II wat fanatieker uit de startblokken. Het zou wat spannender worden dan de eerste helft, maar de nieuwelingen aan Tilburgse kant hadden hun plekjes nog niet echt gevonden. Ook ging het er wat grimmiger aan toe onderling. De overtredingen werden wat feller en er vielen wat gele kaarten. Janssen had de wedstrijd ondertussen prima onder controle, iets wat ook wel eens vermeld mag worden.

Gevaarlijkste wapenfeit van de Heraclieden in de tweede helft was het schot van, wie anders dan Bel Hassani op doel. Dit keer kon Lamprou slechts toekijken hoe de bal uiteen spatte op de lat. Na een uur spelen moest ook Castro een keer echt aan het werk. Een afstandsschot pakte hij netjes uit de uiterste hoek. In de blessuretijd mocht Willem II nog een keer aanleggen voor een vrije trap, maar ook dit keer lukte het de aanvallers niet de bal achter Castro te krijgen. Het bleef 0-0 en met drie minuten extra speeltijd vond arbiter Janssen het na 2 minuten wel goed. 

Toch weer een puntje, maar misschien wordt het nu toch echt wel tijd om te gaan zoeken naar een aanvulling in de voorhoede bij de Heraclieden. Afgelopen zondag was de laatste dag dat er nog wat gehaald kon worden en inmiddels zijn we op de hoogte dat er een speler van SC Heerenveen bij gaat komen met de naam Tarik Kada. Hij tekent voor 3 jaar bij de Almeloërs en hoopt voor zichzelf op een zelfde scenario als Oussama Tannane, die ook van Heerenveen naar Almelo kwam. Volgende week mag hij zich bewijzen als Heracles PEC Zwolle ontvangt in eigen stadion. 

Er zijn nog steeds sponsoren nodig voor komend seizoen. Mocht je dus ook graag een banner willen op de site of weet je iemand die er op zou willen, dan kun je je melden via: info@cootjedesign.nl … OOK particulieren kunnen zich melden als ze een banner willen, of me gewoon een steuntje in de rug gunnen, de eerste particulieren hebben zich al gemeld de afgelopen week en ik ben hen hiervoor erg dankbaar!! Echt top dat jullie me een (Heracles)hart onder de riem willen steken! Alle hulp is welkom! Het kost me ontzettend veel tijd het hele jaar en ook kost het me veel geld!… Mail vooral even en ik maak een banner voor je zoals je zelf zou willen! Bij voorbaat dank voor de hulp van alle kanten om ook dit seizoen weer mogelijk te maken!

Black and white Greetz,

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: