Willem II Tilburg – Heracles Almelo 3-1 (Eredivisie 2017-2018)

We zouden hier natuurlijk weer van alles en nog wat op een negatieve manier neer kunnen zetten. Toch proberen we dat deze keer niet te doen… Laten we proberen de positieve dingen eruit te halen, al wordt dat natuurlijk wel een lastig verhaal. Heracles kreeg een genadeloos pakje slaag in Tilburg en we mogen hopen dat we goed wakker zijn alvorens we komend weekend naar Alkmaar reizen om daar de nummer twee onder ogen te komen.

(Hieronder de foto’s van het evenement. Door op de foto te klikken krijg je een groot beeld en zijn de foto’s rustig te bekijken door op “play” te drukken! Have fun!
Vrij gebruik van de foto’s is strafbaar!!! Mocht er belangstelling zijn voor een foto, dan kun je een mail sturen naar: info@cootjedesign.nl)
« 1 van 302 »

We hopen dat alle Heraclieden in het veld van hun fouten hebben geleerd. Wel was het prettig om te zien dat Lerin Duarte weer terug was in de basis, alleen snap ik nog steeds niet waarom Lerin niet op het middenveld mag spelen? Voorin hebben we een tijdje mogen kijken naar het duo Vermeij-Gladon, iets wat toch een stukje gevaarlijk begon te worden de tweede helft. Tevens zagen we het Eredivisie Debuut van Sebastian Jakubiak, die na 13 seconden ongeveer al zijn eerste Heraclestreffer wist te maken.

Het was verder echt allemaal niet echt noemenswaardig en we hopen op een herboren Heracles aanstaande zaterdag als AZ gaat proberen de Heraclieden over de knie te krijgen. Onder leiding van Wout Weghorst werkt de ploeg aan een aardige weg richting kampioenschap. We hopen dat er toch een kansje is tegen de sterke ploeg van John van den Brom, wij zijn gewoon weer van de partij en maken er ondanks alles toch weer een leuk verslagje van.

Black and white greetz,

*** GRAAG WIL IK JULLIE ALS ECHTE HERACLES FANS EVEN VRAGEN OM DE VOLGENDE PAGINA DOOR TE LEZEN EN MEE TE HELPEN OM COOTJE DESIGN OOK DIT SEIZOEN WEER VOORT TE ZETTEN… ***

BUNQ.ME/COOTJEDESIGN

De website kost me gewoon ontzettend veel tijd en geld. De kosten die daarbij komen kijken zijn vaak hoger dan de opbrengst. Op aanraden van een goede kennis heb ik daarom deze pagina gemaakt. Mensen pakken vaak de foto’s gewoon van de site en het interesseert niemand iets of er dan wel of geen watermerk doorheen zit. Hierdoor maak ik meer kosten dan dat het me allemaal opbrengt… Ik hoop dat iedereen een kleine bijdrage of wat grotere bijdrage wil leveren om zo door te kunnen gaan met Cootje Design en de Heracles verslagen. Alles is meegenomen!!!

Cootje
www.cootjedesign.nl

Please follow and like us: